Tirsdagen byder på årets første VM-semifinale, og for mange er det turneringens moralske finale, når Frankrig og Belgien skal kæmpe mod hinanden om en finaleplads.

Det er måske forkert at kalde noget som helst for en moralsk finale, men alligevel er det svært ikke at smide prædikatet ned over kampen mellem Frankrig og Belgien.

På papiret er det nemlig den moralske finale blandt de fire hold, der er tilbage. Frankrig har måske det stærkeste hold, mens Belgien i perioder har leveret enestående offensivt fodbold.

Kun ét af disse hold kommer dog til finalen. Hvem det bliver, får vi svaret på når TV2 blænder op for den moralske finale mellem Frankrig og Belgien klokken 20:00 i aften.

Frankrig - Belgien: Odds 

At det er en jævn kamp, afspejles også i oddsene. Her ser man, at Frankrig er meget snævre favoritter i VM-semifinalen. 

Frankrig - Belgien

Belgien viste dog i kampen mod Brasilien, at de virkelig har fået tingene til at spille ved denne VM-slutrunde, og spørgsmålet er, om Roberto Martinez og co. endnu engang snører favoritterne. 

Hold også øje med kampen i vores matchcenter, hvor du kan finde informationer om forventede startopstillinger (og bekræftede startopstillinger cirka en time før kampstart), holdnyheder og generelle trupinformationer. 

Frankrig - Belgien: Spilforslag

Det interessante ved kampen er dog ikke odds, men derimod spilforslagene. Hvor ser vi værdien? Frank Pilantra giver et par bud i sin VM-dom:

Analyseredaktør Jens Bøye har dog også et spilforslag ude på kampen, og selvom vi er nået frem til VM-semifinalerne, hvor holdene måske begynder at spille mere defensivt og kontrollerende, så ser han stadig værdien i et over-spil. Således har han fundet værdi i over 2 mål i kampen.

Frankrig-Belgien: Over 2 mål til odds 1,67 hos 888sport*

Målsøgende speed kan drille defensiverne på begge hold. Begge hold råder over en kompetent defensiv, men det er i offensiven, at de brillerer, og det kan tyde på en del mål, trods at det er en VM-semifinale.. Læs analysen fra Jens Bøye her.

Bemærk at der her er tale om den asiatiske variant af over/under-spillet, hvilket betyder at pengene kommer retur, såfremt der kommer præcis to mål i kampen.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.