VM 2018 er efter et par kedelige hviledage endelig tilbage med kvartfinalerne. Den første kvartfinaledag byder blandt andet på et brag mellem to af titelfavoritterne, og her på BetXpert har vi selvfølgelig også taget et kig på kampene.

Det er efterhånden blevet populært at sige, at VM er delt op i "den lette" og "den svære" halvdel. Om der decideret findes "lette" kampe ved en slutrunde, der indeholder de otte bedste landshold i verden i øjeblikket er tvivlsomt, men ikke desto mindre byder dagen i dag på "den svære" halvdel. Når lande som Brasilien, Frankrig og Belgien er i den halvdel, er det naturligt at tænke her blive tale om nogle brag af et par kampe.

Få dagens VM-overblik her, hvor vi også kigger nærmere på spilforslagene til kampene.

16:00: Uruguay - Frankrig (TV2)

Find kampen i vores matchcenter.

Uruguay har overrasket de fleste under denne slutrunde, og anført af en særdeles stærk defensiv - og en stjernebesat offensiv - har holdet spillet sig videre til et opgør mod Frankrig. Kan holdet, der vandt det første afholdte verdensmesterskab nogensinde, true det stjernebesatte franske mandskab?

Det kan måske blive sværere end først antaget, for Uruguays formstærke angriber Cavani måtte udgå med skade senest - efter han havde sikret holdet videre deltagelse i turneringen med sine to mål. Han er yderst tvivlsom til opgøret, og kan Barcelonas Suarez bære det hele på sine skuldre, hvis landsmanden er ude?

På den anden side af kridstregen står nemlig de franske spillere, der alle er helt klar efter en forrygende sejr over titelaspiranterne fra Argentina. Særligt lynhurtige Mbappe overskyggede Messi og co., og spørgsmålet er, om han nu er klar til at gøre det onde ved endnu et sydamerikansk hold.

Fransk fodboldeksperten Jens Bøye har taget et kig på kampen, og fundet et særdeles interessant odds - som dog blev placeret, inden Cavanis skade blev meldt tydeligt ud.

Uruguay - Frankrig (AH: +0,5), 1 til odds 1,94 hos bet365*

Uruguay står defensivt dybt og solidt, og det kan fjerne fordelen i hastighed, som særligt Mbappe besidder. Frankrig har masser af stjerner, men har også vist sig at have problemer mod hold, der netop er så kompakte som sydamerikanerne. Læs Jens Bøyes tip her.


20:00: Brasilien - Belgien (TV2)

Find kampen i vores matchcenter.

Brasilien er lige fra start blevet udråbt til titelfavoritter, mens Belgiens stjernebesatte hold har været set som en farlig outsider. Nu tørner de to mandskaber sammen, og det kan sagtens ende med, at vinderen af VM 2018 skal findes i dette opgør.

Brasilien har indtil videre været bundsolide i turneringen, og det har tydeligvis givet dem mere pondus, at de er gået væk fra konceptet Joga Bonito, og i stedet er mere pragmatiske i deres tilgang. Det har givet en god kombi af solidt forsvar og en stjernebesat, sprudlende offensiv.

Overfor dem står De Røde Djævle fra Belgien, der har så mange offensive stjerner, at man har svært ved at finde plads til dem alle i startopstillingen på en gang. Det er dog lykkedes ved at tage et par traditionelt, meget offensive spillere, og bruge dem på normalt mere dybtliggende positioner. Det betyder at Lukaku, Hazard, Mertens, De Bruyne og Carrasco alle er klar til at vise deres kvaliteter frem.

Med to så normalt offensivt anlagte mandskaber kan man kun håbe på en undeholdende, tempofyldt affære, hvor begge mandskaber folder sig ud for alvor. Netop dette håber også eksperten Thomas Schyth, der har leveret følgende spilforslag:

Brasilien - Belgien, over 2,5 mål til odds 2,07 hos Betfair Sportsbook*

Begge hold er offensivt anlagte og har masser af store stjerner på denne del af banen. I en kvartfinale kan der gås mere forsigtigt til værks, men Belgiens defensiv har vist svaghedstegn, og det kan åbne opgøret. Læs Thomas Schyths tip her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.