Kvartfinalerne ved VM 2018 er skudt i gang med et brag i går og fortsætter i dag, hvor vores svenske naboer skal i aktion mod de engelske løver, mens den russiske bjørn på hjemmebane skal stække Danmarks overmænd.

Det er populært at sige at VM er delt op i den "lette" og den "svære" halvdel lige nu. I går skød vi således den "svære" halvdel i gang, hvor Belgiens Røde Djævle formåede at slå titelfavoritterne fra Brasilien ud af turneringen i en hæsblæsende kamp.

I dag gælder det så den "lette" halvdel, men kan man overhovedet tillade sig at kalde det sådan? England har været utrolig skarpe og indeholder turneringens foreløbige topscorer. Sverige har været vanvittigt stabile i deres stærke defensiv og gik videre fra en gruppe, hvor verdensmestrene fra Tyskland røg ud. Dertil kommer et opgør med Danmarks overmænd fra Kroatien, der skal i aktion mod et russisk hjemmebanehold, der har slået de spanske favoritter ud af turneringen.

Få dagens VM-overblik her, hvor vi også kigger nærmere på spilforslagene til kampene.

16:00: Sverige - England (DR1)

Find kampen i vores matchcenter.

Vores svenske naboer har overrasket indtil videre i turneringen ved i første omgang at gå videre fra en gruppe, hvor blandt andet de tyske verdensmestre måtte strække våben. Derefter formåede man at overkomme et talentfuld Schweizisk hold, og står således i dag overfor de engelske løver.

Netop de engelske løver har vel også overrasket. Måske ikke ift. bookmakernes vurderinger af dem, men den civile englænder på gaden vil nok bedyre, at deres verdensbillede ikke længere giver mening, efter man rent faktisk formåede at vinde en straffesparkskonkurrence ved et VM. England har dog domineret deres kampe (bortset fra reserveholdet mod Belgien), og spørgsmålet er, om det ikke også er dem, der skal tage teten her i opgøret mod et defensivt solidt og velfunderet svensk landshold.

Eksperten Thomas Schyth har et eksperttip ude på, at det måske ikke bliver så let igen for England at spadsere over vores naboer.

Sverige-England under 0,5 mål (1h) til odds 2,45 hos Unibet*

Sverige står defensivt kompakt og dybt, og det er netop sådanne spillestile, England kan have svært ved at åbne. Læs Thomas Schyths tip her.

20:00: Rusland - Kroatien (DR1)

Find kampen i vores matchcenter.

De russiske værter har haft en elendig optakt til turneringen, og der var ikke mange, der forventede, at de ville komme så langt. Da slet ikke da de har budt de spanske titelfavoritter op til dans, men en solid defensiv skaffede dem i straffesparkskonkurrence, hvor de formåede at sparke sig videre til kvartfinalen.

Overfor dem står så de kroatiske stjerner, der på dramatisk vis formåede at slå Danmark ud af slutrunden på trods af Schmeichels heroiske indsats.

Er det hjemmebanen, der vejer tungest, eller er det den selvtillid, Kroatien altid går ind til kampe med?

Eksperten Frank Pilantra har taget udgangspunkt i historik og statistik og har fundet et særdeles interessant spil på kampen.

Rusland - Kroatien: X eller Kroatien med 1 mål til odds 1,70 hos Betfair Sportsbook*

Rusland stod godt og solidt mod de spanske stjerner og formåede at holde dem fra fadet. Det kan de gøre igen her, selvom kroaterne bør kunne trække længste strå. Læs Frank Pilantras tip her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.