Dagens VM-kampe er i den "lette" halvdel af slutspillet ved VM-slutrunden, hvor de helt store favoritter ikke længere er tilbage. Begge opgør er på papiret tætte, og det ligner, at alt kan ske. Vi giver dig dagens VM-overblik her. 

Ingen kampe ved VM er lette. Det har vi allerede set flere gange i slutspillet ved VM, hvor det i går var lige ved at gå galt for de belgiske forhåndsfavoritter, der overraskende kom bagud 2-0 mod Japan, men alligevel fik ekspederet dem ud på et mål sidst i overtiden. Nu står de over for Brasilien i kvartfinalen. Og det ligner et brag af en kamp. Men først skal vi have fundet de to sidste kvartfinalister i den modsatte halvdel af slutspillet. 

Her finder man England, der i sidste gruppekamp tabte til netop Belgien, hvilket betød, at de undgik Brasilien i en eventuel kvartfinale. I stedet skal englænderne møde Colombia i 1/8-finalen, og i en kvartfinale møder vinderen af det opgør vinderen af Sverige - Schweiz. Det ser unægteligt lettere ud end en kamp mod Brasilien. 

Først skal England dog besejre Colombia, før de overhovedet kan tale om kvartfinaler og semifinaler. Et exit allerede nu vil være en stor skuffelse, når der er banet en motorvej til en eventuel finaleplads med flere af forhåndsfavoritterne allerede ude af turneringen. 

I dagens tidlige kvartfinale møder vores svenske naboer Schweiz, i et på papiret utroligt tæt opgør. Bookmakerne har Schweiz som smalle favoritter, men det vil ikke være en overraskelse, hvis svenskerne får en kvartfinaleplads. 

Få dagens VM-overblik her, hvor vi også kigger nærmere på spilforslagene til kampene.

16:00: Sverige - Schweiz (TV2)

Find kampen i vores matchcenter.

Den svenske defensiv har været ganske solid under VM, og kun lukket mål ind mod Tyskland. Anfører Andreas Granqvist har taget ansvar, fighter ukueligt, og så har han endda scoret to mål, selvom han er midterforsvarer. Begge mål er dog scoret på straffespark. Det svenske hold er uden de helt store profil, hvor det derimod er kollektivet, organisationen og defensiven, der har båret holdet frem i slutrunden. Nu er Sebastatian Larsson ude med karantæne, og det kan være en alvorlig svækkelse for svenskerne. 

Schweiz har faktisk lukket fire mål ind ved slutrunden, og de har endnu ikke holdt nullet. I forsvaret er både Stephan Lichtsteiner og Fabian Schär ude med karantæne, men de har en stærk midtbane med Shagiri, Xhaka og Behrami, som ifølge fodboldekspert Frank Pilantra bør holde svenskerne fra målet. Spiller for spiller har schweizerne et bedre hold, og så har de mere rutine i VM-sammenhæng end svenskerne. Ved VM 2014 røg de ud i 1/8-finalen til Argentina på et mål i det 118. minut. 

Sverige - Schweiz (AH: 0,0), 2 til odds 1,81 hos bet365*

Schweiz kan vinde det vigtige slag på midtbanen med Xhaka og Shaqiri, mens Sverige er farlige på omstillinger, men mangler dog vigtige Sebastian Larsson. Schweiz er velorganiserede og har et bedre mandskab end svenskerne Læs Frank Pilantras tip her.

Betfair Sportsbook: Spil 100 kr. live på Sverige - Schweiz, få 100 kr. gratis spilBetfair Sportsbook

  • Klik her og gå til Betfair Sportsbook.

  • Spil for mindst 100 kr. live som et single-væddemål på Sverige - Schweiz til mindst odds 1,50.
  • Herefter vil du modtage et 100 kr. gratis spil, der gælder til Colombia - England, og som udløber, når den kamp er slut (forventet cirka 21.45).
  • Kampagnen udløber den 3. juni kl. cirka 17.45 (forventet sluttidspunkt for kampen).
  • Regler og vilkår gælder

Spil og optjen dit gratis spil her

 

20:00: Colombia - England (TV2)

Find kampen i vores matchcenter.

England er havnet i den "lette" halvdel af slutspillet i VM, da de i sidste runde tabte 1-0 til Belgien i en kamp, hvor begge hold stillede med mange reserver. Nu skal de bedste spillere fra England så i aktion igen, når de møder Colombia i slutrundens sidste 1/8-finale. 

Colombianerne får deres hyr med at holde styr på Tottenhams Harry Kane, der har scoret hele fem mål i to kampe. De fleste af Englands mål er kommet efter standardsituationer som straffespark og hjørnespark, så her skal sydamerikanerne være vågne. 

Colombia må formentlig undvære der måske vigtigste spil i form af playmaker James Rodriguez, der er skadet, og det kan koste i det offensive. 

Colombia - England, 2 til odds 2,15 hos Unibet*

Det engelske hold er gode på omstillinger, og de kan presse Colombia til at lave fejl og straffe dem. Colombia er uden James Rodriguez, men spillede godt mod Polen, hvor James blev udskiftet efter 30 minutter. Læs Thomas Schyths tip her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.