Årets første Bookmaker Awards uddeles i dag af BetXpert. Vi starter ud med "Brugernes valg", og her er det Bet365*, der scorer hattrick, da de for tredje år i træk har fået flest stemmer af brugerne. 

Første vinder i dette års Bookmaker Awards er en genganger, der nu scorer hattrick i kategorien "Brugernes valg". Det er nemlig tredje år i træk, at BetXperts brugere har valgt Bet365* som deres favoritbookmaker - og det er endda med klar margin til nummer to. 

I perioden 29. november - 10. december var der en afstemning på BetXperts hjemmeside, hvor brugerne blev spurgt til, hvilken licens-bookmaker der var deres favorit. 

Og med hele 52,5 procent af stemmerne var brugerne ikke i tvivl. Bet365* er deres favorit-bookmaker. 

Vil ikke hvile på laurbærrene

Hos Bet365* vækker hattricket glæde, og de vil arbejde efter også at sikre sig titlen som "Brugernes valg" næste år. 

"At blive kåret til 'Brugernes valg' er noget, vi er utrolig glade og stolte over. Nu nævnte jeg sidste år, at vi hos bet365* ikke hviler på laurbærrene, og at vinde denne kategori for 3. år i træk er netop et bevis på, at vi konstant fornyer vores produkt. Samtidig kommer vi med nye tiltag, der gerne skulle forbedre brugeroplevelsen såsom 'Rediger væddemål'-funktionen," siger Bet365s danske Marketing Manager, Mikis Sønderriis og fortsætter: 

"Derudover forsøger vi hele tiden at udvide vores i forvejen store udvalg af livespil, så via hårdt arbejde håber og satser vi på, at vi kan vinde prisen for 4. år i træk i 2018," siger Mikis Sønderriis. 

Tæt kamp om andenpladsen

På andenpladsen med 14,4 procent af stemmerne kommer Danske Spil*, der lige præcis beholder deres andenplads fra sidste år. Unibet* ligger nemlig tæt efter på tredjepladsen med 12,5 procent af stemmerne. 

Sidste år fik Danske Spil* 17,1 procent af stemmerne, mens Unibet* fik 9,8 procent. I 2015 var det dog med Unibet* på andenpladsen, mens Danske Spil* havde tredjepladsen. 


Der er dog ingen af de to, der har været i nærheden af at slå Bet365* af tronen som brugernes favoritbookmaker.