Fra juni 2018 skal tv-reklamer om betting i Storbritannien præsenteres sammen med en besked om ansvarlig gambling. Læs alle ugens bettingnyheder her.

Når kalenderen passerer maj, skal tv-reklamer omhandlende betting fremadrettet præsenteres med en besked om ansvarlig gambling eller referere til websitet www.begambleaware.org, når de præsenteres i britisk tv.

Det er The Industry Group for Responsible Gambling (IGRG) der står bag dette tiltag, der skal være med til at formildne folkets opfattelse af bettingreklamer.

I forrige uge var det Australien, der skærpede reglerne omkring tv-reklamer med bettingindhold, og selvom disse tiltag i første omgang ikke påvirker Danmark, så vidner det om, at der kan være ved at ske en ændring i forhold til, hvordan man hidtil har måtte reklamere for bettingprodukter.

Læs mere (betalingsside)

Nyheder fra uge 11

19/3 Spillekommission vil limitere FOBT-indskud

Den britiske spillekommission har fremlagt et forslag, der skal limitere indskud ved fysiske spillemaskiner (FOBT's) til 2 pund, mens indskud ved rouletten bliver limiteret ned til 30 pund. Forslaget skal være med til at beskytte spillerne, mens bookmakerne frygter, at det vil fjerne profitten ved spillemaskinerne. 

Læs mere

19/3 Spillekommission foreslår grundigere tjek af nye kunder

Selvsamme spillekommission er kommet med et forslag om, at bookmakerne skal undersøge nye kunder grundigere. De foreslår således, at førend man overhovedet kan sætte væddemål, skal kunderne verificeres, mens ens indskud først bliver større, når man har bestået et yderligere tjek.

Læs mere (Betalingssite)

20/3 Mindst 21 stater er klar til at legalisere sportsbetting

I USA afventer mange stater højesterets afgørelse i en sag, hvor New Jersey kæmper for sin ret til at udbyde sportsbetting. Bliver det tilladt, vurderer Sue Schneider, der er formand for Gambling Law Review, at mindst 21 stater står klar til at introducere sportsbetting.

Læs mere

20/3 888Sport får stort overskud i 2017

Det London-baserede firma hentede i 2017 en fremgang i deres overskud på 4% i forhold til året før. Det skyldes særligt en markant fremgang på deres online sportsbetting, som er steget med hele 45% i indtægt siden 2016.

Læs mere

20/3 Mr Green* tjener på dansk indtræden

I starten af 2017 købte Mr Green* Dansk Underholdning, og dermed indtrådte de på det danske marked med deres casino-afdeling. Det har været én af årsagerne til, at de kan præsentere et pænt resultat for regnskabsåret 2017.

Læs mere

21/3 Danske Spil* udvider direktionen

Direktionen i Danske Spil* har hidtil kun bestået af den adm. direktør, men fra i dag indtræder CFO, Allan Auning-Hansen, i direktionen sammen med Susanne Mørch Koch.

Læs mere

21/3 Den svenske re-regulering er på rette spor

Det svenske spillemarked er ved at blive re-reguleret, og det forløber fuldstændig efter planen. En tre måneders lang periode er netop overstået, hvor man kunne have modargumenteret forslaget. Dermed ventes det at åbne op igen den 1. januar 2019.

Læs mere

21/3 888 Holding trækker sig måske fra det tyske marked

888 overvejer at trække sig fra det tyske marked, hvilket de annoncerede i deres årlige rapport til deres aktionærer.

Firmaets problemer i Tyskland startede, da staten Baden-Württemberg gjorde online gambling ulovligt.

Læs mere

21/3 GVC får tilladelse til at overtage Ladbrokes Coral

Konkurrencestyrelsen i Storbritannien har godkendt GVCs overtagelse af Ladbrokes Coral. GVCs begrænsede andel på det britiske marked gjorde, at der ikke var grund til bekymring hos konkurrencestyrelsen.

Læs mere

22/3 Newcastle straffes for bookmakerreklamer på ungdomsholdets trøjer

Bookmakeren Fun88, der er sponsor hos Newcastle, fremgik også på trøjerne hos holdets U18-hold. FA er parat til at straffe Newcastle, men de får mulighed for at forsvare sig først.

Læs mere

23/3 Ladbrokes får ikke medhold i skattesag

Ladbrokes har forsøgt at komme uden om en skattesag fra 2008, der involverer en regning på 71 millioner pund. De forsøgte at udnytte et smuthul i reglerne, hvilket fik HMRC til at sagsøge dem. Det resulterede i en regning på 71 millioner pund, som de forsøgte at få omstødt, men retten har ikke givet dem medhold. Ladbrokes pointerer dog, at de allerede har betalt skatten, hvorfor afgørelsen ikke får en effekt på deres resultat.

Læs mere

23/3 Sverige gør sig klar til udenlandske bookmakere

Den svenske gamblingbrancheorganisation, SPER, har udpeget en ny formand, der blandt andet skal være med til at sikre, at de udenlandske ansøgere kommer ind på det svenske marked, når det efter planen åbner den 1. januar 2019. 

Læs mere (betalingsside)