Hvad skete i uge 43? Bookmaker tilbyder at skræddersy dine egne bets, UK-bookmakerne er kommet i modvind, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

25/10 Danske Spil* har lanceret ny legitimation-app

Det skal være nemmere for unge at spille i kiosker og Danske Spil* har derfor sendt en app på markedet, som koblet på Nem ID fungerer som legitimationbevis. Målet er at hjælpe forhandlerne, der lettere kan sikre, at aldersgrænserne for køb af spil bliver overholdt. Det er gratis at hente denne SmartID-app.

Læs mere

25/10 Ligue 1 skriver historie: Laver eSports-liga for FIFA 17

I Frankrig har Ligue 1 indgået en aftale med EA Sports, der gør, at man har lavet en FIFA-liga bestående af de samme 20 hold, der også findes i Ligue 1. PSG har for nyligt gjort sit indtog på eSports-markedet, og har blandt andet ansat danskeren August Rosenmeier, der tidligere har vundet VM i FIFA. 

Læs mere

27/10 Advarsel: Hold dig væk fra binære optioner

Finanstilsynet advarer nu kraftigt mod de såkaldte binære optioner (binary options), hvor det handler om at gætte hvilken vej, en bestemt råvare som guld fx, aktieindeks eller lignende, vil gå i løbet af kort tid. Helt ned til 60 sekunder. Det er det rene lotteri, og virksomhederne bag bruger meget aggressive og tvivlsomme metoder.

Læs mere

28/10 UK-bookmakere anklages for bondefangeri

De engelske konkurrencemyndigheder anklager de britiske bookmakere for bondefangeri, og en stor undersøgelse er nu indledt. Det lyder bl.a., at bookmakernes vilkår er så svære at forstå, at spillerne ikke bliver behandlet ordentligt.

Læs mere

28/10 Coral giver spillerne magten: Lav dine egne spillervæddemål

Bookmakeren Coral vil fremover tilbyde deres spillere at kunne lave deres egne Player Bets på store markeder som Premier League og NFL. Det betyder, at man som spiller fx kan vælge én tilfældig spiller, og så vædde på, at han laver over 75 afleveringer i en kamp. Featuren kendes fra Australien, men gør nu altså sit indtog på det britiske marked. Coral har ikke licens i Danmark, men mon ikke det snart breder sig til andre bookmakere.

Læs mere (betalingsside)

30/10 Forfatter raser over UK-bookies brug af limits

Den britiske forfatter, Mick McDermott, er ikke tilfreds med de forhold, som de britiske bookmaker-kunder spiller under. De britiske bookmakeres brug af limits er blevet markant værre i de seneste par år, hvilket har gjort det svært for valuebettors at vinde penge på flere sportsgrene, mener han.

Læs mere

30/10 VM-kvalifikationskamp mistænkt for matchfixing

Malta-keeper Andrew Hogg har udtalt til The Scottish Sun, at en FIFA-official inden VM-kvalifikationskampen mod Litauen kom ind i omklædningsrummet og berettede om mistanke om matchfixing. Bettingsyndikater placerede således millioner af pund på et maltesisk nederlag med to eller flere mål. Malta tabte 0-2.

Læs mere