Hvad skete i uge 42? "Kong Vinter" på is igen, engelske bookmakere tvunget til salg af betting-butikker, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling.

17/10 Ladbrokes og Coral sælger 359 butikker 

Ladbrokes og Coral har solgt 359 licenserede betting-butikker til Betfred og Stan James. Betfred har købt 322 butikker til en pris på 55 mio. pund, mens Stan James har sikret sig de resterende 37 butikker til en pris af 500.000 pund. Det er den engelske konkurrencestyrrelse, der har bedt Ladbrokes og Coral om at sælge ud af butikkerne.

Læs mere

17/10 Danske Spil-direktør indtræder i Fibetco's bestyrelse

H.C. Madsen, der tidligere på året meddelte, at han 1. april 2017 stopper som adm. direktør i Danske Spil* for at hellige sig rådgivning og bestyrelsesarbejde, tiltræder i bestyrelsen i Fibetco. Det er Fibetco, som står bag investeringsspillet BetOnFinance.

Læs mere 

18/10 Amaya og William Hill kommer ikke til at fusionere

Den omtalte fusion mellem Amaya og William Hill bliver ikke til noget, da bestyrelsen i William Hill har besluttet, at man ikke vil fortsætte diskussionen om en fusion, og dermed har trukket sig fra forhandlingerne. Beslutningen kommer ovenpå en udtalelse fra William Hills største aktionær om, at man ville modsætte sig enhver fusion med Amaya.

Læs mere

19/10 Tabcorb og Tatts Group enige om fusion

De to australske selskaber Tabcorp og Tatts Group er blevet enige om en fusion mellem de to, der vil skabe et selskab til en værdi af $11,3 mia. Det to australske selskaber har mødt konkurrence på det australske marked af udenlandske bookmakere, hvilket bl.a. har været en af årsagerne til fusionen, der forventes gennemført i midten af 2017.

Læs mere (betalingssside)

19/10 Paddy Power udbetaler på Clinton som præsident

Kontroversielle Paddy Power har igen gjort sig bemærket. For selvom det amerikanske præsidentvalg langt fra er overstået, så har den irske bookmaker valgt at udbetale på Hillary Clinton som den næste præsident. Bookmakeren anslår, at de skal udbetale tæt på 1 million dollars.

Læs mere

20/10 Valve afviser: Vi opfordrer ikke til gambling

Der har været et pres på computervirksomheden Valve på det seneste for at komme skinbetting til livs, men Valve afviser at fjerne de Steam-services, der har gjort skins til et betting-objekt. Det er nemlig ikke dem, men dedikerede hjemmesider, der opfordrer til skinbetting.

Læs mere

21/10 Unibet* og FIFA indgår samarbejde mod matchfixing 

Unibet* har indgået et samarbejde med Early Warning System (EWS), som er et datterselskab til FIFA, i kampen mod matchfixing. Unibet* vil bytte oplysninger med EWS som et forebyggende initiativ mod matchfixing.

Læs mere

21/10 Betsson tilbage på sporet

Efter et sløjt regnskab for andet kvartal er selskabet Betsson AB, der blandt andet står bag Betsafe og Nordicbet*, ude med et stærkt regnskab for tredje kvartal 2016. Indtjeningen steg 9 procent i forhold til samme kvartal  sidste år. Det gode regnskab gav et betydeligt løft på den svenske børs. Betsson AB, der lige nu kan købes til omkring 90 svenske kroner, har dog stadig langt op til de 152, som kursen var i december 2015.

Læs mere

24/10 6 ud af 8: "Kong Vinter" med flot start

Skisæsonen er kommet i gang, hvilket også har fået BetXpers vintersportsekspert ud af stalden. Nicolai Kristensen - også kaldet "Kong Vinter" - har fået en flot start med en del træffere. Se hans imponerende statistik og kom med på maillisten herunder.

Læs mere