Branchemediet EGR Intel skriver, at bet365 har tabt en to år lang retssag i Spanien, og at den britiske bookmaker har fået besked på at fjerne indsatsrestriktioner fra en gruppe kunders konti. 

En gruppe bet365-brugere fra den spanske by Caravaca de la Cruz har vundet en retssag mod den britiske bookmakergigant i hovedstaden Madrid. Det skriver branchemediet EGR Intel (betalingsartikel). 

Kontobegrænsninger, de såkaldte limits, blev vurderet til at være diskriminerende og til skade for forbrugerne. Formuleringen, der giver bookmakeren ret til at limitere vindende kunder, blev af dommeren anset for at være et "urimeligt vilkår".

I afgørelsen lyder det blandt andet, at "en vindende væddemålsprofil bør ikke være underlagt urimelige vilkår uden andre forhold, der berettiger og opretholder dem."

Gruppen af bet365-brugerne skal altså have fjernet deres indsatsbegrænsninger på deres konti. 

Bet365 har afvist at kommentere sagen til EGR Intel

Gælder kun for sagsøgerne

Dommen gælder kun gruppen af sagsøgere, og den har altså ikke betydning for andre kunder hos bet365, der har fået indsatsrestriktioner på deres konti. 

Det er advokaten Borja Fernández, der har repræsenteret bet365-brugerne i retten, og han har fortalt det til det lokale medie Opinion de Murcia, at bookmakerne bliver nødt til at gøre noget, da flere og flere spillere står fast på deres rettigheder.

Ifølge Borja Fernández kan det føre til lukning af forskellige væddemålstyper, da der er markeder, som spillere specialiserer sig indenfor og er vindende i.

BetXpert arbejder på en opfølgende historie om sagen.