Kampagnehistorie: Eurovision byder både masser af drama, underholdning og skøre indslag i årets store musik- og underholdningskonkurrence. Hos 888sport* kan nye kunder få dobbelt op på gevinsten på det første væddemål på Eurovision, samtidigt med at det også er muligt at modtage 888sports velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. 

Få dobbelt gevinst på Eurovision + velkomstbonus

  • Klik her og opret dig hos 888sport (tilbuddet gælder kun for nye kunder). Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Foretag en indbetaling og brug bonuskoden 100BONUS hvis du vil modtage en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på den første indbetaling*
  • Sæt dit første væddemål hos 888sport* på mellem 10 - 100 kroner på Det Internationale Melodi Grand Prix (Eurovision) til mindst odds 1,50, og så får du fordoblet din gevinst som en bonus, hvis du vinder på væddemålet. Det kan både være som en single- og multikupon, hvor der indgår mindst et spil fra Eurovision.
  • Du kan godt spille for mere end 100 kroner, men så vil resten af gevinsten blive udbetalt til almindeligt odds. 
  • Placerer du mere end et væddemål på samme tid, er du ikke kvalificeret til en fordobling af din gevinst. Din første spillekupon må altså kun indeholde det kvalificerende væddemål. Væddemål, der bliver lukket ved brug af "Cash out", tæller ikke med.
  • Vinder du på dit væddemål, får du fordoblet din nettogevinst som en bonus. Eksempel: Spiller du for 100 kroner til odds 4,00 og vinder væddemålet, får du 400 kroner retur. Nettogevinsten er her 300 kroner (400 kroner gevinst minus indskud på 100 kroner), og det er den, der bliver fordoblet som en bonus.
  • Gevinstbonussen skal omsættes seks gange til mindst odds 1,50, før den kan udbetales. 
  • Regler og vilkår gælder.

*Nye kunder hos 888sport kan også få en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner - og det tilbud gælder også sammen med tilbuddet på Det Internationale Melodi Grand Prix. Velkomstbonussen på dit første indskud skal omsættes mindst 10 gange til mindst odds 1,50, og du kan læse mere om bonussen her. Her er det vigtigt, at du bruger bonuskoden 100BONUS, når du foretager din første indbetaling til 888sport*.