BetXperts underholdningsekspert Highroller har været i studiet hos Unibet og optage en podcast om Eurovision, der starter tirsdag den 8. maj med semifinale 1. Hør podcasten her, hvor der tales om valuebets, langskud, de danske vinderchancer og meget mere. Podcasten er produceret i et samarbejde mellem Unibet og BetXpert 

Eurovision er konsekvent den største ikke-sportslige begivenhed hos Unibet. Udover i 2016, hvor det amerikanske præsidentvalg med Donald Trump var mest populært. Det fortæller pressechef hos Unibet, Per Marxen, i podcasten, der blev optaget i sidste uge.

Særligt livebetting bliver mere og mere populært på det Internationale Melodi Grand Prix, hvor især finalen trækker stor opmærksomhed. Hos Unibet havde man størst risiko på to deltagere fra Norden, ved podcastens optagelse i midten af sidste uge.

Læs også BetXperts store optakt til semifinale 1 ved Eurovision, hvor alle lande er analyseret.

"Det store folkelige marked begynder først at bevæge sig, når vi kommer tættere på. Dem, der har smart money ude, har allerede sat deres spil nu. Som det ligger i øjeblikket er vores risiko faktisk højest på Finland og Norge," siger Per Marxen

Se odds og analyse af MGP 2019

Og det er ikke noget, der overrasker BetXperts underholdningsekspert Highroller: 

"Norge er et af vores vennelande, og de plejer altid at være gode i danske lande. Østlandene kan bedst lide østsange, mens nordiske lande bedst kan lide det, man er vant til i Norden. Finland er et godt nummer, så det er heller ikke overraskende."

Lyt til podcasten her, eller klik på afspilleren nedenunder:

Podcasten er produceret i et samarbejde mellem Unibet og BetXpert, og er den første af fire podcasts i det samarbejde.