Annonce

888sport bonus: følg vores guide og få 1000 kr. i odds bonus

Vores rating:

888sport tilbyder alle nye kunder en bonus på 100% på første indbetaling, op til 1.000 DKK

  1. Opret en konto hos 888sport via et link her på BetXpert.
  2. Foretag en indbetaling på min. 70 kr.. og angiv bonuskoden 100BONUS i forbindelse med din indbetaling.
  3. Der indsættes herefter automatisk en bonus på din konto, svarende til 100% af din første indbetaling (op til 1.000 kr.).

Hent 1000 DKK velkomstbonus fra 888sport her
Omsætningskrav 10.00x bonus til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 10000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Denne bonus gælder kun for personer bosat i Danmark og kan kun modtages af én person pr. husstand eller pr. computerenhed på et 888.dk-brand. Omsætningskrav skal være gennemført indenfor 60 dage fra bonus modtages på konto. Væddemål med lavrisiko-indsatser (odds under 1.5) vil ikke blive medberegnet i omsætningskravene i forbindelse med udbetaling af hensyn til retfærdigt spil. Spillere, der indbetaler med Neteller eller Skrill/Moneybookers kan ikke modtage velkomstbonussen.

Regler og vilkår:  Vi henviser til 888sport hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback