18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Watford - Newcastle United: X i 1.halvleg

Match center
25. september 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Jarred Gillett
24. sep. 2021 kl. 11:40 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 18:20) 24/09
67
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 6. Er der et super spændende opgør mellem to hold, der nok bliver en del af nedrykningsstriden. Jeg tror det bliver intenst, men også hvor spillet i 1.halvleg bliver meget taktisk.

Chance: 50%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Begge hold har brug for alle de point de kan skrabe til sig. Derfor tror jeg ikke vi kommer til at se hverken Watford eller Newcastle til at satse eller gå super offensivt ind til dette opgør.
 • Defensivt har Watford et godt fundament at stå på. Sidste sæson var de det hold der lukkede færrest mål ind i Championship. Så jeg kan sagtens se dem stille sig lidt ned, og hvile i deres organisation
 • Hvem vil tage fat i opgøret? Det er jeg meget i tvivl om. Begge hold snitter lavt ift. boldbesiddelsesprocent, hvor Watford har 43,8 % pr. kamp og Newcastle har 41,2%. Jeg kunne sagtens forestille mig en rodet forestilling, hvor begge hold vil være mere nervøs for hvad der sker bagtil, end målsøgende.
 • 3 ud af 5 af Watfords kampe er endt med X i første halvleg og for Newcastle er det blevet til 2 ud af 5, hvor Newcastle i de 3 kampe de ikke har spillet x til pause har lukket mål ind i 1.halvelgs tillægstid i 2 af kampene.
 • Begge hold ligger i den lave ende ift. xG hvor Newcastle har 5,6 og Watford har 4,9. Det kan sagtens gå hen og blive en første halvleg der bære præg af, netop to hold der ikke har samme mange offensive planer for, hvordan der skal skabes chancer.
Hold øje med
 • Newcastle har det højeste xGA i denne sæson, og de skal stramme op, hvis de vil have noget med sig fra dette opgør. 11.3 i xGA efter 5 kampe, må give Watford troen på at de kan drille gæsterne.
 • Watford har mere tur i den, og er også favoritter i dette opgør. Kan de få sat deres gode offensive folk i scene, så kan det blive op ad bakken for Newcastle, også fra start.
 • Newcastle har lukket mål ind i 1.halvleg i 4 ud af deres 5 PL kampe, hvilket ikke er så positivt for dette bet, eftersom de offensivt ikke skaber så meget, og samtidig mangler deres normale 9'er.
Oddsmarked

Oddset på x'et i halvleg har ikke rykket sig synderligt nogen steder. X'et kunne også sagtens blive kampens udfald, og jeg kunne godt forestille mig en 0-0 kamp, hvor to hold det ikke er de mest boldglade hold ift. boldbesiddelse der er på banen.

Holdene:

Watford:
Hos værterne er Bachmann (reserve/fast mand), Femenía (reserve) og João Pedro (fast mand) tvivlsomme til dette opgør, og jeg tror ikke vi får se nogle af dem stille op til dette opgør. Det giver følgende start 11'er:

Foster; Cathcart, Troost-Ekong, Kabasele, Rose; Sissoko, Kucka; Sarr, Cleverley, Dennis; King

Newcastle:
Hos Gæsterne er Wilson (fast mand) Dummett (reserve/fast mand) og Dubravka (reserve/fast mand) alle tvivlsomme og derudover er Shelvey ude med en lægskade. Det giver følgende start 11'er:

Darlow; Manquillo, Clark, Lascelles, Schar, Ritchie; Almiron, Hayden, Longstaff, Joelinton; Saint-Maximin

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback