18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viborg - Brøndby IF: Over 10,5 Hjørnespark

Match center
31. oktober 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Energi Viborg Arena    Jørgen Burchardt
31. okt. 2021 kl. 11:19 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 19:51) 31/10
78
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Viborg tager i denne runde 14. Hjemme imod Brøndby, en kamp, jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror på at de to holds offensiver, kan give os en masse hjørnespark.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • Viborg har det højeste snit i superligaen med 6.7 hjørnespark pr. kamp, og derudover tilllader de 5.6, hvilket samlet set giver superligaens højeste snit på 12.3.
 • Tager Viborg noget af det samme offensive udtryk, og høje stress pres med, som de viste mod AaB så tror jeg de kan skabe mange farlige situationer mod Brøndby, jeg håber og satser på vi får en kamp, hvor det bølger frem og tilbage, og hvor begge hold vil investere og spille med risiko. Jeg er rimelig sikker på at Viborg vil forsøge at byde Brøndby op til dans, i hvert fald.
 • Brøndby snitter 5 hjørnespark pr.kamp hvilket er i de høje ende af superligaen. Derudover så har Brøndby også været godt kørende på det seneste i superligaen, hvor det er blevet til 10 point over de seneste 4 kampe, så jeg tror vi får at se et Brøndby mandskab med tro på tingene, og som vil forsøge at jagte et resultat. Det kan gode give os en del hjørnespark..
 • Viborg er rigtig giftige på dødbolde, og bruger meget tid på både indkast, hjørnespark og frispark, så derfor tror jeg også det er noget de vil forsøge at spille sig til, man kan se på deres spil, at de kommer godt udover kanterne, og spiller med mange indlæg, og det er alt sammen positivt ift. at få mange hjørnespark, hvor de som sagt, også er farlige.
 • Viborg har mange skud, faktisk er de det hold i Superligaen der afslutter mest, og det positive er at de fleste af deres afslutninger er inde i feltet, og ikke ude fra midten af. De mange afslutninger kan føre til hjørnespark. Det har det i hvert fald gjort hidtil i denne sæson.
Hold øje med
 • Et X ville ikke være en katastrofe for nogle af holdene, og hvis der står 1-1 eller 0-0 i slutfasen, så er jeg nervøs for om nogle af holdene vil forsøge at jagte et resultat, eller stille sig mere afventede med lav risiko. Det sidste ville kunne give få hjørnespark.
 • Offensivt så er Brøndby måske lidt ramt hvis Uhre er ude. Han spiller en stor rolle for Brøndby, og han er en stor trussel for de fleste forsvar. Han ville sagtens kunne skabe farlige situationer der kan give hjørnespark, og det kunne godt gå hen og blive et offensiv uden samme appel, hvis han Uhre er ude.
 • Brøndby tillader ikke så mange hjørnespark til deres modstandere. Helt præcist 3,9 pr.kamp tillader de, hvilket er det laveste snit i superligaen.
 • Jeg kan godt være nervøs for om det bliver en taktisk forestilling, hvor begge mandskaber har stor respekt for hinanden, og derfor ikke tager de store risici i spillet, og måske spiller mere kompakt i kæderne, og ikke tager de store chancer i det offensive spil, da de er bange for at blive ramt den anden vej.
Oddsmarked

Oddset på over 10,5 står til odds 2,20 hos betfair, kigger vi rundt på andre bookmakere, så er Marathon ude med 1,87 danskepsil er helt nede i 1,75 så jeg synes at betfair stikke lidt ud med 2,20 her. 
Bet365 står i 2,10.

Holdene:

Viborg:
Hjemmeholdet har et par skader, men alle dem der er ude, har spillet mindre roller i denne sæson. Anyembe (fast mand/ny spiller) og derudover er Mads Frederiksen (reserve) og Mads Søndergaard (reserve) også ude. Til sidste kamp var anfører Jeppe Grønning (fast mand) ude, og jeg ved ikke om han er med igen, men hvis ikke, så tror jeg 3-mandsmidtbanen ser sådan her ud: 

Viborg FF (4-3-3): Andersen - Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen - Bonde, Leemans, Lonwijk - Grot, Grønning, Bakiz

Brøndby IF:
Der er nogle ubekendte hos gæsterne. Der har været snak om Uhre (fast mand) skulle have en pause, og der har været snak om, at det kunne blive i vinterpausen, men også at han allerede vil sidde ude i dette opgør. Det er jeg usikker på. Hvis han sidder ude kunne Pavlovic starte, og det vil jeg se som et plus for dette spil. Derudover er Mads Hermansen (fast mand) også tvivlsom.

(3-5-2): Mikkelsen - Heggheim, Maxsø, Rosted - Bruus, Slimane, Radosevic, Frendrup, Mensah - Uhre, Hedlund

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback