18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Spezia: Begge hold scorer: Ja

Match center
24. april 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Gianluca Manganiello
23. apr. 2021 kl. 18:41 (Opdateret 24. apr. 2021 kl. 16:55) 23/04
179
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
I regionen Liguria i Nord Italien slår de to rivaler Genoa og Spezia hovederne sammen. Der er masser at kæmpe for da nedrykning ikke er så langt væk som man kunne ønske sig. Det bør give os en underholdende og offensiv kamp!
Det taler for
 • Genoa ligger med 33 point på en 14 plads. Lige under dem finder vi Spezia også med 33 point og på en 15. plads.  Der er fem point ned til stregen og begge hold kan med 3 point rykke sig et skridt nærmere væk fra stregen af.  Dette er et yderst vigtigt faktum for begge hold, da der kun er 6 runder tilbage! 
 • Vi har med to hold der i deres seneste 5 kampe virkelig har spillet offensivt til den! Genoa har præsteret at score tillade mål i hver af deres seneste 5 kampe! Det samme har udeholdet.  Sammenlagt af de i alt 10 kampe her, er kun 1 ikke endt over 2,5 mål. Det siger lidt om hvordan træner Ballardini og Italiano griber kampende til værks! 
 • Det er et rival opgør, derfor kan man også forvente en anden tænding i kampen. Med det i tanke samt kampens betydning for holdende tror jeg virkelig der er i sigte til en underholdende kamp.  Det er lidt som om at de defensive takter ikke har været det store fokus punkt. Men for hold som disse to der har det offensive i sig er det vel kendt at man med den spillestil også lukker mål ind! 
 • Ingen af holdende har så vundet deres seneste 5 hjemme og ude kampe. Genoa har spillet alle deres til kryds, og Spezia har tabt deres. Det må betyde at holdende er sultne og fast satte på de 3 point.  Begge hold har lidt den samme spillestil, så der hvor de samtidig kan true hinanden er på omstillinger, det kreative og hurtige midtbane spil og den aggresivitet de tager med! 
 • Begge hold ligger i den gode ender af xGA listen, og det kan vi da kun takke deres defensive afdeling for. Hjemme og ude ligger holdende hhv. femte højest og anden højest på xGA listen!  Samtidig har begge hold også virkelig forbedret sig på xG listen. 
Hold øje med
 • Kampen kan blive mere nervøs end hvad jeg forstiller mig. Jeg forventer en kamp med tænding fra start. Men det er bestemt ikke altid sådan de to hold har startet. De kan komme mere defensivt ud for ikke at åbne deres organisation for hurtigt op og tillade mål! 
 • Slaget kan komme til at ske på midtbanen. I denne type kampe hvor der er vigtige point på spil er det også før set at slaget hovedsageligt sker mest på midtbanen i stedet for den sidste tredje del af begge baner. Derfor kunne det også godt ske at holdende kunne stille sig tilfredse med en point deling og et resultat af 0-0! 
 • Selvom begge hold har scoret i deres seneste fem kampe er det heller sådan at de ligger i den høje ende af xG tabellen.  På selve tabellen har Genoa det laveste xG snit, og Spezia har det fjerde laveste! 
 • Man skal i min optik heller ikke undervurdere at selvom holdendes spillestil til dels ligner hinanden er det ikke altid at det er en positiv ting. Fordi de ligner hinanden kan det gøre at det kreative spil hurtigere kan blive læst og man derfor kan lukke ned for modstanderens chancer! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked ligger Bet365 inde med oddsene: 2,45 - 2,90 - 3,25.
Hvilket givet et CV på 38% - 33% - 29% Til selve kampen vil jeg også mene at Genoa skal være favoritter. De har i min optik spillet bedre på det seneste og står lidt bedre imod både de større og små hold. Spezia har i deres seneste 10 udekampe kun vundet 2, spillet en til kryds og ellers tabt de resterende. Det skal dog retfærdigøres at de seneste 5 udekampe de har haft har været meget svære kampe. 

Et andet interessant spil kunne til kampen her være over 4,5 Kort til odds 1,97 ved unibet.. Statistiks set ligger Spezia på en 2. plads på bisselisten imens Genoa ligger nr. 8. Kampens dommer Manganiello har godt kun et snit på 2,8 men det er over  kampe. Det kunne godt forhøjes her! 

Ved seneste indbyrdes kamp komme begge hold på tavlen i første halvleg. Der lå oddset dengang til 1,80. Så jeg syntes at vi har fat i et rigtig godt spil! 
 

Kampens Forløb: 
Jeg ser kampens forløb som værende at der er tænding fra start. Begge hold kan dog starte lidt forsigtigt ud. Men de plejer faktisk at starte ret offensivt. I deres seneste kampe er det sket flere gange hvor der været mål allerede i første halvleg. Jeg ser Genoa prøve at komme godt og hurtigt i spil for at tage kontrol over kampen og dermed sætte Spezia ud af kurs. Dog er Spezia med Nzola i front og Ricci på midtbanen heller ikke en dårligt cocktail for en scoring. Så skulle Genoa prøve at tage kontrol kunne de godt blive slået tilbage af Spezias midt og front offensiv. 
Jeg har en god forventning om at Genoas mål bombere Pandev og Destro nok skal gøres deres for et mål, samtidig tror jeg heller ikke at hjemmeholdet forsvar kan stå stancen overfor Spezia samlede offensiv. 

Trup Nyt: 

Genoa forventer jeg i en 3-5-2 formation. 
Perin - Masiello - Zapata - Criscito - Biraschi - Strootman - Badelj - Zajc - Zappacosta - Destro - Scamacca. 
Fravær: Radovanovic - Pellegrini

Spezia forventer jeg i en 4-3-3 formation.
Provedel - Ferrer - Erlic - Ismajli - Marchizza - Maggiore -Ricci - Pobega - Verde - Nzola - Farias
Fravær: Ingen. 
Info: Nzola, deres topscorer startede ude imod Inter men forventes dog at starte inde her.  

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Sportsmole.co.uk - Betxpert.com - Oddsportal.com - Transfermarkt.com - Gazzetta.it - Genoacfc.it - Acspezia.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback