18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Brian Baker - Mikhail Kukushkin: 2

Match center
24. maj 2012 kl. 19:35 - Tennis, International - ATP turneringer
24. maj. 2012 kl. 10:44 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 113,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
ATP 250, Nice, kvartfinale (rødt grus)

Jeg er igen på et valuebet, hvor jeg måske går planken ud ved at spille mod Brian Baker igen. Men jeg forstår simpelthen ikke hvordan manden kan være så komfortabel favorit. Nok er der mange ting der taler for en amerikansk sejr, men omkring 2,25 på Kukushkin er uhørt i en sådan kamp, hvorfor jeg sætter min lid til ham.

Baker har spillet god tennis og bl.a. slået Monfils (der dog kan have været lettere umotiveret), men har altså ikke ret meget rutine på ATP-touren og har desuden mange kampe i benene (har været gennem kvalifikation). Kukushin er en habil grusspiller og bør have i hvert fald fifty-fifty chance.

Kukushkin er efterhånden en habil grusspiller og har besejret både Querrey og Tomic i Nice, hvilket er ganske gode sejre for ham. Nu står han så overfor Brian Baker i kvartfinalen, og selvom amerikaneren har spillet god tennis, så forstår jeg ikke helt hvorfor Kukushkin er underdog her.

Baker var gennem kvalifikationen hvor han slog nogle middelmådige spillere, inden han sendte Stakhovsky ud i en kamp som ukraineren burde have lukket og slukket i andet sæt. Herefter kom så en choksejr over Monfils, som jeg godt kunne mistænke for ikke at have den store interesse i at være i Nice, men hellere vil til Paris og forberede sig. Derfor er jeg også af den overbevisning at man ikke skal lægge alt for meget i den sejr til Baker, uden at tage noget fra amerikaneren.

Jeg må indrømme, at jeg ikke ville være glad for at sætte Baker som favorit ift. CV her, og det på trods af hans solide stime på grus. Han får naturligvis ikke mindre selvtillid af at blive ved med at præstere, men jeg synes også man skal sætte tingene i perspektiv. Han har ikke meget rutine på ATP-touren, og har spillet rigtig mange kampe denne uge. Kukushkin står også med en mulig semifinale her, hvilket ville være en god pointhøst for ham, da han har lidt at forsvare fra Düsseldorf sidste år.

Man må erkende at Baker har leveret flot tennis hidtil og det største problem for Kukushkin kan blive hans andenserv, som Baker kan komme ind og angribe. Derfor bliver det en nøgle for Kukushkin at serve på et stabilt niveau – men jeg tror til gengæld også det vil volde Baker problemer, hvis kazakhen rammer det niveau.

Det er vel, objektivt set, en meget åben kamp, selvom jeg hælder mest til at have Kukushkin som favorit på CV, men vi lader den blive ved 50/50 som også giver fornuftig værdi på Kukushkin.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback