18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ligue 1 i TV Og Livestream 2023/24

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre

Ingen danske tv-kanaler, som har rettighederne til at vise Ligue 1 i fjernsynet. Derfor er du nødsaget til at streame Ligue 1, hvis du vil se Lionel Messi, Kylian Mbappé, Neymar og alle de andre stjerner i den franske liga. 

Ligue 1 i tv

Som nævnt i indledningen er der p.t. ingen danske tv-stationer, som har rettighederne til at vise Ligue 1 i tv. Til og med 2022/2024-sæsonen var rettighederne i NENTs hænder, men den aftale er nu udløbet. Forhåbentlig er der snart en udbyder, som får lyst til at byde ind på rettighederne til Ligue 1, så du kan se stjernerne i dit tv. 

Ellers er det heldigt, at du har muligheden for at streame Ligue 1 helt gratis. Mere om det i det kommende afsnit. 

Livestream Ligue 1 2023/2024 gratis

Heldigvis er det nemt og gratis at livestreame Ligue 1. Du kan nemlig livestreame Ligue 1 ganske gratis hos flere bookmakere. Du kan eksempelvis se samtlige Ligue 1-kampe gratis hos bet365 og Unibet. Det eneste, det kræver, er, at du skal have penge stående på din bettingkonto; bare én øre er nok, til at du kan se alle de Serie A-kampe, du vil. 

Ergo gør det ingen forskel, om du har én øre eller 1.000 kroner stående hos bet365, når du vil livestreame Ligue 1 gratis. Bookmakeren trækker nemlig ikke nogle af dine penge, når du streamer hos dem. 

Nedenunder tv-oversigten kan du læse, hvordan du nemt og gratis kan livestreame Ligue 1 hos bet365 eller Unibet. 

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Livestream Ligue 1 gratis hos bookmakerne

I de kommende linjer vil vi gå en smule mere i dybden med, hvordan du kan livestreame Ligue 1 og andre europæiske topligaer hos bet365 og Unibet. Det er pærelet og helt gratis, og det vil vi her demonstrere for dig. 

Fælles for både bet365 og Unibet er, at de viser et hav af store fodboldturneringer gratis vis stream. Ikke mindst Ligue 1 fodbold. Se mere om de andre ligaer nederst på siden. 

Ligue 1: gratis livestream hos bet365

For at livestreame Ligue 1 gratis hos bet365 kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestreame Ligue 1 gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365 er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365 ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos bet365
Du finder livestreames til Ligue 1 ved at klikke dig ind på kampene, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på dem; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Frankrig" --> "Ligue 1". Eller du kan finde dem i liveoddsmenuen, når kampene går i gang. 

Dermed er det en smal sag at se Ligue 1 live, når du har en konto hos bet365. 

Hvis du er ny kunde hos bet365, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Ligue 1 hos Unibet

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Ligue 1 gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Ligue 1 live hos Unibet, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Ligue 1, du gratis kan livestreame hos bet365 og Unibet. 

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Læs mere om, hvordan du:
Livestreamer Bundesliga her.
Livestreamer Serie A her.
Livestreamer La Liga her.

Hvor kan man se Ligue 1 2023/2024?

Du kan se Ligue 1-sæsonen 2023/2024 hos flere bookmakere. Heriblandt den yderst populære bet365. Faktisk kan du livestreame Ligue 1 gratis hos bet365. Det kræver blot, at du har en konto hos dem, og at du har penge stående på din bet365-konto. Sølle én øre er nok. 

Bookmakeren trækker ikke nogen af dine penge, når du livestreamer Ligue 1 eller andet hos dem; det er blot et krav, at du har penge stående. Det mindste beløb, du kan indbetale, er 50 kroner. Du kan gøre med de 50 kroner, som du vil. Lade dem stå. Spille for dem. Det er helt op til dig, men sørg for at gemme én øre, hvis du vil sikre dig gratis livestreams til Ligue 1 og et væld af andre store fodboldturneringer. 

Hvor kan jeg livestreame Ligue 1 på mobil og tablet?

Det er lige så nemt at livestreame Ligue 1 på din mobil eller tablet, som det er på din computer (læs lige ovenover). Du skal blot sørge for at have minimum én øre på din bet365-konto, og så er du sikret gratis Ligue 1-livestream. 

Feedback