18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bundesliga i TV og Livestream

Opdateret
Frank Pilantra Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Bundesligaen 2023/2024 kan ses på TV 3-kanalerne samt på Viaplay Sport. Et Viaplay Sport-abonnement koster 419 kroner om måneden. Det er NENT, der står bag TV3-kanalerne, der har rettighederne til at vise Bundesliga på tv i Danmark. Du kan også se Bundesliga, hvis du har et Viaplay Sport-abonnemenet. Her vil du kunne se samtlige Bundesliga-kampe.

Her kan du se fodbold idag på TV.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Se Bundesliga i tv

Du har også mulighed for at se Bundesligaen på dit tv, hvor NENT Group har rettighederne. Det vil sige, at der er Bundesliga-bold på TV3 Sport-kanalerne, og See viser lørdagskampe. Derudover kan du også se kampene på Viaplay.

Der sparkes gang i Bundesliga-sæsonen 2023/24 denne fredag, hvor den danske midtbaneprofil Jens Stage og Werder Bremen i sæsonpremieren tager imod mægtige Bayern München.

I sidste sæson lå det længe til at Dortmund ville løbe afsted med mesterskabet og på sidste spillerunde skulle de blot besejre Bo Svenssons Mainz på hjemmebane. De måtte nøjes med 2-2 og så slog Bayern München til og med en 2-1 sejr på udebane over FC Köln tog den sydtyske gigant førstepladsen i tabellen og Bayern-spillerne kunne fejre mesterskabet.

Livestream Bundesliga 2023/2024

Hvis du ikke har adgang til hverken TV 3-kanerne i flow tv eller Viaplay Sport-pakken, så er der heldigvis gode og gratis råd at hente. 

Bet365 livestreamer nemlig alle Bundesliga-kampe helt gratis. Nul kroner. Det eneste, der kræves for at livestreame Bundesligaen hos bet365, er, at du har penge stående på din konto. Én øre er nok, og du får lov til at beholde den i fred. Bet365 trækker ikke nogle af dine penge, når du livestreamer Bundesligaen. 

Ergo gør det ingen forskel, om du har én øre eller 1.000 kroner stående hos bet365, når du vil livestreame Bundesliga gratis. Bookmakeren trækker nemlig ikke nogle af dine penge, når du streamer hos dem. 

Du kan også streame Bundesligaen gratis hos Unibet under de samme forhold. Læs vores livestream guide til Bundesligaen nedenunder tv-oversigten.

Se Bundesliga-kampe på din mobil eller tablet

Livestreaming af Bundesligaen er også mulig på din mobil eller tablet. Du kan altså se alle kampe fra Bundesligaen direkte på din mobil, også selvom du er på farten, mens kampen foregår.

Livestream Bundesligaen hos bookmakerne

Det er ikke kun Bundesligaen, du gratis kan livestreame hos bet365 og Unibet. I de kommende linjer vil vi gå en smule mere i dybden med, hvordan du kan livestreame Bundesliga og andre europæiske topligaer hos bet365 og Unibet. Det er pærelet og helt gratis, og det vil vi her demonstrere for dig. 

Fælles for både bet365 og Unibet er, at de viser et hav af store fodboldturneringer gratis vis stream. Ikke mindst Bundesliga fodbold. 

Det er muligt for dig at livestreame Bundesligaen hos Bet365. Her kan du livestreame kampene fra den bedste tyske række ganske gratis. Livestreaming er populært, og for at du kan se med, skal du blot have en Bet365-konto og foretage en indbetaling eller have penge stående på kontoen.

1. Gå til bet365.dk
2. Login/opret konto
3. Gå til Bundesliga-fanen, når din foretrukne kamp er i gang
4. Klik på den kamp, du vil se
5. Direkte billeder fra kampen vil nu blive vist på din skærm 

For at livestreame Bundesliga gratis hos bet365 kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestreame Bundesligaen gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365 er på 50 kroner. 

Få gratis livestream Bundesliga hos Unibet

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Bundesliga gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Ergo er det heller ingen sag at se Bundesliga live hos Unibet, når du har en konto hos den populære spiludbyder. Unibet tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.

Feedback