Annonce

Anmeldelse

Lanceret i Danmark: Maj 2016

777.dk har licens i Danmark via EveryMatrix, og deler således software med Jetbull, som også er en såkaldt "white label" på EveryMatrix platformen. Vi henviser til vores anmeldelse af Jetbull for detaljer om website, spiludbud mv., som for en stor dels vedkommende er identisk på tværs af 777.dk og Jetbull. På et par afgørende punkter adskiller 777.dk sig dog fra Jetbull, herunder odds på de store fodboldligaer. Her ligger 777.dk - målt på teoretisk tilbagebetaling - generelt 3-4% under Jetbull på fx Superligaen, Premier League, Serie A m.fl. De mange ligheder til trods, så tilbyder 777.dk en platform som er bygget op med eget design, ligesom de kører deres egen support-afdeling.

Vi har på BetXpert valgt pt. ikke at inkludere 777.dk blandt de anbefalede bookmakere på BetXpert, da vi ikke har en samarbejdsaftale med dem, og dermed ikke har en direkte kontaktperson vi kan gå til i tilfælde af at brugere af BetXpert har brug for assistance til et problem med 777.dk. 

777.dk kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback