Hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler* har du mulighed for at tage del i en kæmpe præmiepulje på over 44.000 kroner i deres Premier League-konkurrence.

Der er atter Premier League i den kommende weekend. Hvis du mener, at du ved lidt mere end den gennemsnitslige fan, eller hvis du blot vil have lidt ekstra spænding, bør du overveje at deltage i Zweelers store Premier League-konkurrence.

Weekendens konkurrence er en satellitturnering til hovedturneringen, Road to Premier League Final. Her er der p.t. over 44.600 kroner i præmiepuljen med over 18.600 kroner til vinderen.

Tilmeld dig Road to Premier League nu

Sådan deltager du i Zweelers Champions League-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy Premier League 11 (RtPL)”
  • Prisen er blot 7,44 kroner per tilmeldte hold (du må lave op til tre hold)
  • Du er nu med i kampen om et få en billet til hovedturneringen Road to Premier League Final (RtPL)
  • Bemærk, at dette blot er én ud af i alt 37 kvalifikationsturneringer inden den store finale. Denne kvalifikationsturnering begynder lørdag klokken 16.00 i forbindelse med Premier League-kampene. 

Finalespillet om de store pengepræmier finder sted den 23. maj 2021. Det er kun muligt at komme i finalen, hvis man kvalificerer sig. Det er således ikke muligt at købe sig direkte adgang. 

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, kan du se nogle søge- og filtreringsmuligheder ovre til venstre lige under den blå boks. Under menuen ”All sports” går du ind og vælger ”Football”.

Turneringen ligger i skrivende stund som nummer ti fra oven. Den hedder som nævnt ”Fantasy Premier League 11 (RtPL)”. 

Overskuelig mængde af modstandere øger værdien

Der er i alt 66 billetter til finalen. Det betyder, at det er et forholdsvis lille felt, du skal slå for at vinde den store præmie på over 18.000 kroner. I skrivende stund er 14 ud af de 66 billetter afsat til vindere af satellitturneringer som denne. 

Der er én billet på højkant i denne kvalifikationsturnering. I skrivende stund, onsdag den 2. December klokken 15.14, er der kun tre tilmeldte hold, hvoraf kun de to af dem har betalt de 7,44 kroner. Man skal naturligvis betale for at have muligheden for at vinde billetten. 

Den lille mængde af deltagere øger alt andet lige chancerne for at vinde. Det betyder også, at det hurtigt kan vise sig at være en god forretning at smide 7,44 kroner af sted for at få muligheden for at vinde flotte pengepræmier. 

Præmier

Præmien ved denne turnering er en billet til den store finale Road to Premier League Final. Her er det, at du kan vinde store kontante pengepræmier. P.t. er der over 44.600 i den samlede præmiepulje. Heraf går de 18.600 til vinderen.

1.-præmie: 18.600 kroner
2.-præmie: 3.720 kroner
3.-præmie: 1.860 kroner

Der er pengepræmier til alle 66 deltagere, der når finalen. De spænder alt lige fra 186 kroner og helt op til de 18.600 kroner. Vi skal ned på 6.-pladsen for at finde den første præmie under de 1.000 kroner. 

Konceptet – vælg rundens Premier League-spillere

Du har 104 millioner at købe spillere for. Spillernes værdi kan ses i kolonnen ude til højre, hvor du vælger dine spillere. 

Du skal vælge 11 Premier League-spillere fra otte af weekendens kampe, og du har rimelig stor frihed til at vælge formation: Du skal vælge én målmand, én til fem forsvarsspillere, én til fem midtbanespillere og én til tre angribere. Så må du selv vælge, hvordan og hvorledes du blander kortene, så længe du ender ud med 11 spillere i alt. 

Du må maksimalt tage to spillere fra samme hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Det gælder naturligvis om at score så mange point som muligt. Det kan du gøre på flere forskellige måder. 

Hvis dine spillere vinder en kamp, tildeles du to point. Spiller de uafgjort, får du ét point. Faktisk får du også et point, hvis bare din spiller er med i kampen. Dermed kan det godt betale sig at sætte sig ind i, om spilleren måske er udset til en bænketjans i alle 90 minutter, eller om der er udsigt til minutter på banen. 

Det er selvfølgelig også muligt at vinde point, hvis dine spillere scorer eller assisterer. Har du forsvarsspillere eller en målmand, som holder nullet, er der ligeledes point at hente. 

Omvendt forholder det sig, hvis dine spillere får gule eller røde kort. Så trækkes der point fra. 

Herunder har du en oversigt over, hvordan dine spillere optjener eller fratrækkes point.

Billedet er fra Zweeler*.com. 

Du kan læse mere om point og reglerne inde i konkurrencen. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er ikke kun indenfor fodbold. Det gælder i høj grad også cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 100.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor biatlon/skiskydning, golf, håndbold (ikke mindst den forestående EM-turnering for kvinder og senere også VM for herrer), dart, basketball, Formel 1, tennis, snooker, rugby, skihop og meget andet. 

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen næste sommer.