Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers konkurrence i VM i damehåndbold kaldet Women's Handball World Championship. Konkurrencen tager udgangspunkt i VM-slutrunden for håndboldkvinder. En slutrunde, der begynder onsdag klokken 20.30. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en konkurrence i håndboldkvindernes VM-turnering. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 5.200 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Women's Handball World Championship

Der er tilmeldingsfrist onsdag den 1. december klokken 20.30.

Sådan kommer du med i Zweelers "Women's Handball World Championship"-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Women's Handball World Championship”
  • Prisen er 52,05 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde op til 5 hold)
  • Fristen for tilmelding er onsdag den 1. december klokken 20.30

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk nu på håndboldikonet. 

Nu kan du vælge din håndboldkonkurrence. Her vælger du "Women's Handball World Championship". Den ligger i skrivende stund øverst. 

Koncept – køb 8 VM-hold

Spillet går ud på, at du får et budget på 71 millioner, som du skal bruge til at købe otte VM-hold for. 

Her gælder det naturligvis om at udvælge sig nogle hold, som kan vinde en masse kampe ved VM, hvorved de indtjener point til dig her i fantasyspillet. 

Spillets dyreste hold er ikke overraskende Norge. Dem skal du betale 20 millioner for. Herefter kommer Frankrig til 18,5 millioner. På tredjepladsen finder vi Holland til 15,7 millioner. Rusland er at finde på fjerdepladsen til 13,9 millioner, og Danmark runder såmænd top-5 af til en pris af 12,5 millioner. 

Spillets billigste hold er Cameroun til én million. 

Læs eventuelt BetXperts NFL optakt

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når det sidste slutfløjt har lydt i de spanske håndboldhaller. 

Måden, hvorpå du scorer point til dine hold, er ved, at de vinder eller spiller uafgjort. En sejr i gruppekampene udløser tre point, mens en uafgjort giver ét point. Herudover er der nogle bonuspoint, jo længere dine hold kommer i turneringen. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er et screenshot fra Zweelers hjemmeside. 

Præmier

Den samlede præmiepulje er i øjeblikket på 5.205 kroner. Der er 941 kroner til vinderen af Zweelers Women's Handball World Championship. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 941 kroner
2.-præmie: 647 kroner
3.-præmie: 529 kroner
4.-præmie: 441 kroner
5.-præmie: 382 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 20, som vinder 62 kroner. 

Der er i skrivende stund, mandag den 29. november klokken 16.25, 65 tilmeldte hold, der har betalt for at være med i konkurrencen. De resterende 31 tilmeldte hold har ikke betalt, hvorfor de ikke er med i konkurrencen om præmierne. 

Se eventuelt BetXperts oversigt over vores ekspert tips

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor håndbold. Zweeler* har til dags dato har haft de største præmiepuljer indenfor cykling, hvor beløbet har været på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Conference League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen i december 2022.