Zweeler* har åbnet for deres VM-håndbold-managerspil 2021. Her har du muligheden for at vinde flotte pengepræmier. 

OPDATERING 12. januar: Den samlede præmiepulje er steget med 1.500 kroner, siden vi oprindeligt lagde artiklen op den 7. januar. Således er der nu 5.207 kroner i puljen. Du kan se i artiklen, hvad det har haft af betydning for de enkelte præmier. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* har åbnet for deres VM-håndbold 2021-managerspil. Det betyder, at du har mulighed for at omsætte din håndboldviden til cool cash. Præmiepuljen lyder på 5.207 kroner, og spillet hedder Men's Handball World Championship.

Helt kort fortalt går konkurrencen ud på, at du skal udvælge otte VM-hold, som du tænker kan komme langt i turneringen, som begynder den 13. januar. 

Tilmeld dig VM 2021-managerspillet hos Zweeler

Sådan kommer du med i Zweelers Men's Handball World Championship-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får ud op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Men's Handball World Championship”
  • Prisen er 52,07 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 5 hold)
  • Fristen for tilmelding er onsdag den 13. januar klokken 18.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden (lobbyen), kan du se nogle søge- og filtreringsmuligheder ovre til venstre under den blå boks. Under menuen ”All sports” vælger du ”Handball”.

Her vælger du turneringen ”Men's Handball World Championship”: I skrivende stund, torsdag den 7. januar klokken 10.01, er det den eneste håndboldkonkurrence hos Zweeler*. Det skulle med andre ord være til at finde den. 

Koncept – udvælg otte hold

Spillet går ud på, at du skal vælge otte hold, der deltager ved VM i herrehåndbold 2021 i Ægypten fra onsdag den 13. januar til sønsdag den 31. januar. Hertil får du et budget på 71 millioner. Du kan se holdenes værdi ovre til højre, hvor du også skal klikke på dine udvalgte lande.

Spillets dyreste hold er Danmark. Vi koster 20 millioner. Herefter kommer Spanien til 17,6 millioner og Norge til 17,1 millioner. Vores brødre fra Sverige kan du købe for 8,8 millioner. 

Spillets billigste land er Chile til 1,3 millioner. 

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler selvsagt om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når støvet har lagt sig. 

Det gør du slet og ret, når dine hold vinder eller spiller uafgjort. En sejr giver tre point, mens en uafgjrot giver ét point. Du får desuden også point, når dine hold går videre til knockout-fasen og ydermere efter hvert skridt videre i knockout-fasen. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er et screenshot fra Zweeler*.coms hjemmeside. 

Få deltagere øger værdien

Når du har registreret dig og betalt de 52,07 kroner, har du muligheden for at vinde førstepræmien på 942 kroner. 

Det er langtfra den største førstepræmiepulje, BetXpert har reklameret for i en Zweeler-konkurrence. Til gengæld har du p.t. rigtig fine muligheder for at vinde den, da der lige nu ikke er særlig mange tilmeldte hold. 

Her den 7. januar, under en uge til at turneringen begynder, er der tre tilmeldte, betalte hold. Der skal helt sikkert nok nå at komme flere inden den 13. januar, men der er umiddelbart ikke meget, som tyder på, at du skal kæmpe mod hundredevis eller tusindevis af modstandere, som det er set i mange andre managerspil. 

Ovenstående gør, at der kan være fin værdi i at smide lidt over 50 kroner i puljen og så have en fair chance for at vinde over 900 kroner. Plus du vil være garanteret god spænding og ekstra underholdning hele VM-turneringen igennem. 

Præmier

Den samlede præmiepulje er i øjeblikket på 5.207 kroner. Som nævnt er der 942 kroner til vinderen af Zweelers Men's Handball World Championship. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 942 kroner
2.-præmie: 647 kroner
3.-præmie: 529 kroner
4.-præmie: 441 kroner
5.-præmie: 382 kroner

Der er pengepræmier helt ned til nummer 15, som får 81 kroner. 

Få del i den store præmiepulje hos Zweeler

Da vi oprindeligt lagde denne artikel op den 7. januar, så top-5-præmierne således ud:

1.-præmie: 729 kroner
2.-præmie: 501 kroner
3.-præmie: 410 kroner
4.-præmie: 341 kroner
5.-præmie: 296 kroner

Ergo ser det kun ud til at gå én vej med pengepræmierne, og det er op. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor håndbold. Det gælder i høj grad også cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 100.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, NBA, dart, biatlon/skiskydning, golf, basketball, Formel 1, tennis, snooker, rugby, skihop og meget andet. 

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen til sommer.