Kampagnehistorie: Nye kunder kan lige nu få odds 30 på, at Liverpool slår Manchester City på Anfield i Champions League kvartfinalen, hvis de opretter sig hos LeoVegas*. Spil for op til 10 kroner på Liverpool-sejr onsdag aften og få din indsats 30 gange igen helt uden omsætningskrav.

Manchester City har trampet sig igennem Premier League og har efter 31 runder kun sat point til i fire kampe. Blot et enkelt nederlag er det blevet til, og det var i den hæsblæsende 4-3-kamp i januar på Anfield mod Liverpool. Bookmakerne har gjort gæsterne til svage favoritter, men odds afspejler, at det kan blive en ganske tæt kamp, hvor Liverpool har gode muligheder for at gentage succesen.

Manchester Citys spanske træner, Pep Guardiola har meldt Sergio Agüero tvivlsom til kampen, mens Jürgen Klopp helt sikkert må undvære Joel Matip, der er dømt ude resten af sæsonen. Begge hold vil utvivlsomt gå offensivt til værks, og Liverpool har tidligere vist, at de er dygtige til at udnytte det kaos, der opstår, når begge hold går mere efter at score end at holde målet rent.

I skrivende stund giver Liverpool-sejr odds 3,00 hos LeoVegas*, men nye kunder kan få odds 30 på hjemmesejren, hvis de opretter sig igennem BetXpert.

LeoVegas*: Få odds 30 på Liverpool-sejr over Manchester City:

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas*

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Liverpool slår Manchester City i Champions League-kvartfinalen, der spilles onsdag den 4. april klokken 20:45. Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds på 30,00 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Liverpool-sejr over Manchester City) på din kupon.
  • Kampagnen er gyldig frem til den 4. april klokken 20:45.
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Regler og vilkår gælder.

Bemærk at oddset på Liverpool-sejr kan variere, men det boostede odds forbliver 30,00.