Real Madrid er på hælene i den spanske La Liga, hvor de ligger på en fjerdeplads hele 19 point efter Barcelona. De har tabt de seneste to hjemmekampe i ligaen, hvilket ikke er sket siden sæsonen 2008/09, men trods skuffelserne er de store favoritter til en sejr i weekenden på hjemmebane over Deportivo La Coruna. Som ny kunde hos LeoVegas* kan du hente odds 5 på over sejr til Real Madrid. 

Søndag den 21. januar klokken 16:45 tager Real Madrid på Santiago Bernabeu imod Deportivo La Coruna i et opgør, og måske lugter udeholdet sejr, da Real Madrid har tabt de to seneste hjemmekampe i den spanske La Liga. Det ene nederlag var i El Classico, hvor de tabte med hele 0-3 til Barcelona, mens det andet nederlag var på 0-1 til den gule ubåd, Villarreal. 

Topangriberen Christiano Ronaldo har haft svært ved at finde netmaskerne for kongeklubben, hvor det bare er blevet til fire scoringer i ligaen. Mod Villarreal blev det heller ikke til mål, selvom han havde to skud på stolpen. 

Men selvom Real Madrid er inde i en svær periode, så er de stadig store favoritter til at vinde over Deportivo La Coruna. 

LeoVegas*: Hent odds 5 på over Real Madrid-sejr over Deportivo

Har du ikke en konto hos LeoVegas* kan du hente hele odds 5 på en sejr til Real Madrid på hjemmebane over Deportivo La Coruna. 

Sådan gør du:

  • Gå til LeoVegas her og opret en konto her.
  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Vælg Real Madrid-sejr over Deportivo La Coruna på 1X2-markedet og aktiver dit oddsboost.
  • Placer dit singlevæddemål med en maksindsats på 50 kr. INDEN kampstart. 
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på det fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne, kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst. 
  • Regler og vilkår gælder.