Når Danmark lørdag løber på banen mod Ungarn er det som store favoritter, og det er da også et dansk landshold, som efter de obligatoriske forberedelseskampe ser klar ud. Flere bookmakere er ude med tilbud på det danske landsholds første kamp ved EM i håndbold, og vi har her samlet de bedste tilbud og bonusser på Danmark - Ungarn.

Ifølge bookmakerne kan de danske håndboldherrer med lidt held i sprøjten være med helt fremme, når der skal kæmpes om metal i EM-slutrundens finaleweekend. Mikkel Hansen har døjet med en knæskade, men han lader til at være fit til at tage ansvaret for hjælpe Danmark til medaljer og måske en stor triumf. 

Kommer Danmark flyvende fra start i første kamp mod Ungarn lørdag den 13. januar klokken 20:30? Kampen vises på TV 2.

Danmark - Ungarn: Bookmakernes bedste tilbud og bonusser

Betfair Sportsbook: Spil for 100 kr. og modtag et gratis spil på 50 kr.

 • Spil for minimum 100 kroner prematch eller live på et valgtfrit marked i kampen Danmark - Ungarn 13. januar 2018. 

 • Oddset skal mindst være 1,50.
 • Det kvalicerende væddemål skal være et singlespil. 
 • Du vil herefter indenfor 12 timer få 50 kr., som du kan bruge på håndbold i sportsbooken.
 • De 50 kr. skal bruges, senest fem dage efter de er blevet krediteret
Hent dit 50 kr. gratis spil her» 

Unibet: 50 % profitboost på dansk sejr

 • Aktiver dit 50 % profitboost, når du vælger dansk sejr over Ungarn på din kupon.
 • Kun spil på dansk sejr er gældende på markedet "1X2, Kampspil på fuldtidsresultatet", og tilbuddet vil kun fremgå af din kupon, når du har valgt netop det spil.
 • Væddemålet skal sættes prematch, og der kan spilles for maks 200 kroner ifm. kampagnen. 
Hent dit 50 % profitboost på dansk sejr her »

Oddset på dansk sejr er i skrivende stund 1,28, og det betyder, at ved et spil på 200 kroner, har det 50 % profitboost en værdi af 28 kroner, således at der bliver udbetalt 284 kroner i gevinst i stedet for 256 kroner.

  

Betfair Sportsbook: Odds 6 på at Danmark vinder over Ungarn (kun nye kunder)

 • VIGTIGT: Brug promokoden ZSAJ42 ved oprettelse.

 • Placer et singlespil på en sejr til Danmark mod Ungarn på kampodds-markedet til det forhøjede odds via Sportsbook (før kampstart). 
 • Hvis du vinder på dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Herefter modtager du gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer kampens afgørelse.
 • Den maksimale kvalificerende indsat er 50 kr.
 • Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til mindst odds 1,50. Kun spil placeret i Sportsbook tæller med i omsætningskravet. 
Hent odds 6 på dansk sejr over Ungarn her » 

Artiklen vil løbende blivet opdateret med tilbud, hvis der kommer nogle i løbet af fredagen. 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.

Bookmaker: Danmark får topplacering

Hos Danske Spil* er tre landshold i favoritfeltet til at tage EM-titlen. Og blandt de tre nationer er Danmark. De to andre er Frankrig og Kroatien.

"Vi tror på, at Danmark går rigtig langt i den her turnering. Vi kan sagtens se holdet nå helt frem til finalen. Det er svært at tale om gode og dårlige hold i en slutrunde, men Danmark kan altså ikke løbe ind i nationer som Frankrig, Norge og værterne fra Kroatien før semifinalen. Og ja, Spanien, Tyskland og Slovenien er dygtige hold, men vi bør kunne slå dem," siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, i en pressemeddelelse. 

I optakten til EM i håndbold deltog Danmark i Golden League-stævnet i Paris, hvor det blev til to sejre og et nederlag. Egypten blev besejret, mens det blev til et nederlag mod Norge. I den sidste kamp blev de franske favoritter besejret. 

"Man må bare sige, at det danske hold ser stærkt ud. Der er dobbeltdækning på alle pladser, så det er en enormt bred og god trup, vi stiller til start med, hvilket holdet også fik vist i Golden League. Det så godt ud mod Egypten i Golden League, inden vi tabte til Norge og slog Frankrig til sidst – uden Mikkel Hansen vel at mærke. Det sidste resultat er imponerende, og her var det især bredden som imponerende. For Rasmus Lauge, Niclas Kirkeløkke og Hans Lindberg var rigtig gode, og det er jo spillere, som ikke nødvendigvis har været bærende spillere i de seneste slutrunder," siger Peter Emmike og fortsætter:

"Kigger man på de seneste ti år, så har Frankrig vundet OL-guld to gange, VM-guld fire gange og EM-guld to gange. De kommer som sædvanligt afsted med en frygtindgydende trup, så de bliver holdet, man skal slå. Kroatien bliver også farlige – mest på grund af hjemmebanefordelen. Meget tyder på, at der bliver lagt et ekstremt pres på modstanderne under Kroatiens kampe, og det kan nemt have en effekt."