Kampagnehistorie: VM i Rusland er i fuld gang, og lørdag spiller Danmark første kamp mod Peru. Betfair* giver nye kunder et boosted odds 11 på dansk sejr i kampen for op til 50 kroner.

Lørdag klokken 18 spiller det danske landshold sin første VM-kamp i otte år. Det sker i den formentlig meget afgørende gruppekamp mod Peru, som eksperter og bookmakere vurderer som den værste konkurrent til den andenplads, som giver avancement til 1/8-finalen, bag Frankrig.

Det så længe ud, som om Perus vigtigste offensiv profil og anfører, Paulo Guerrero, måtte blive hjemme fra VM, men Højesteretten i Schweiz og CAS besluttede på majs sidste dag at udskyde sin afgørelse, og det betyder, at Paolo Guerrero kan deltage i lørdagens kamp.

Bookmakerne har dog alligevel Danmark som favoritter i kampen. Nye kunder kan hos Betfair* score et boosted odds 11 for op til 50 kroner på, at Danmark kommer perfekt fra land med tre point mod sydamerikanerne. 

Betfair*: Sådan får du odds 11 på dansk sejr over Peru:

  • Klik her og opret dig hos Betfair*. Vigtigt: Du skal benytte promokoden ZFBJ2M  for at kunne gøre brug af tilbuddet.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder, og du skal være mindst 18 år.
  • Placer op til 50 kroner på det forhøjede odds 11 på Betfairs Sportsbook. Spillet skal være et singlespil og placeres inden kampstart.
  • Vinder du på dit spil, så udbetales din indsats kontant til din hovedkonto efter kampen, mens gevinsterne fra det forhøjede odds udbetales som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse. 
  • Din bonus er herefter gyldig i 90 dage. Du skal omsætte bonussen én gang til mindst odds 1,5, før den overføres til din spillekonto.
  • Indbetaler du med Moneybookers eller Neteller, er du ikke kvalificeret til tilbuddet.
  • Regler og vilkår gælder.

I skrivende stund er det almindelige odds på dansk sejr 2,40 hos Betfair*, og det odds kan variere op til kampstart, mens det forhøjede odds forbliver 11.