Allerede på dag 2 under VM er der en storkamp på tapetet, når de regerende europamestre fra Portugal tørner sammen med  en af favoritterne til at løbe med VM-titlen: Spanien. Kampen om Den Iberiske Halvø har fået lidt ekstra krydderi, efter Spanien til en hel verdens store forundring onsdag fyrede Julen Lopetegui for at udvise illoyal opførsel i forbindelse med sin ansættelse i Real Madrid efter slutrunden. Hvor meget vil det påvirke spanierne at have skiftet træner så sent? Hos Betfair* kan du optjene et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge under VM, hvis du spiller 200 kroner på kampen.

Sådan optjener du dit gratis spil på 100 kroner:

  • Klik her og gå til Betfair.
  • Spil for mindst 200 kroner på et hvilket som helst marked til mindst odds 1,5 i fredagens kamp mellem Portugal og Spanien.
  • Både prematch og live gælder.
  • Senest 12 timer efter kampens afslutning vil du få dit gratis spil til 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst fodboldkamp. Dit gratis spil udløber efter to dage.
  • Eventuelle gevinster, som du vinder på spil, der er foretaget med dit gratis spil, kan udbetales. Indsatsen fra dit gratis spil vil ikke blive udbetalt sammen med eventuelle gevinster fra det gratis spil.
  • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede eller udelukkede fra at deltage i kampagner hos Betfair* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage i en kampagne, så kontakt bookmakerens kundeservice for afklaring.