Kampagnehistorie: Nye kunder hos LeoVegas* kan få odds 20,00 på, at Danmark slår Peru i den første gruppekamp ved VM 2018 i Rusland. Spil for op til 10 kroner på, at Hareides danske drenge vinder over Peru og få pengene 20 gange igen uden omsætningskrav.

Opret din konto hos LeoVegas her


Den første kamp i gruppespillet kan vise sig at blive den vigtigste for det danske landshold. Det bliver med alt sandsynlighed Peru, som Danmark skal kæmpe om andenpladsen med, og det indbyrdes opgør kan være afgørende for, hvem der går videre.

Bookmakerne har Danmark som favoritter, men Peru har set stærke ud i de seneste træningskampe, og med anfører Guerrero tilbage i truppen kræver det, at Christian Eriksen og co. spiller op til deres bedste, hvis de tre point skal hives i land.

Nye kunder, opretter en konto hos LeoVegas*, kan få boosted sit odds til 20,00 på, at Danmark vinder over Peru. Det almindelige odds på dansk sejr er 2,40, og uanset om det odds stiger eller falder, vil du som ny kunne få odds 20,00, på at Danmark vinder for op til 10 kroner.

LeoVegas*: Sådan får du odds 20 på, at Danmark besejrer Peru:

  • Klik her og opret din nye konto hos LeoVegas.

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling på minimum 300 kroner. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Danmark vinder over Peru den 16. juni klokken 18:00. Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds på 20,00 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Danmark vinder kampen) på din kupon.
  • Kampagnen er gyldig fra d. 15. juni 2018 kl. 10:00 til kampstart d. 16. juni 2018 kl. 18:00.
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Regler og vilkår gælder.

Bemærk, at oddset, på Danmark vinder over Peru kan variere, men det boostede odds forbliver 20,00.