Det er torsdag, og det betyder, at det er blevet tid til en gennemgang af, hvad der er sket på BetXpert i den forgangne uge. Hvad har optaget brugerne, og hvad har de diskuteret? Læs bl.a. om Trump, en syleskarp dartfan og en ny sports-investor.

Ugens helt store samtaleemne blandt brugerne har været golfeksperten Jesper Asbirks seks måneders status om livet som professionel golftrader. I starten af dette år tog han en stor beslutning om at sige sit arbejde op for at hellige sig bettingen, og siden juni har han været golftrader på fuld tid.

Det har affødt en lang række spørgsmål og kommentarer fra brugerne i kommentarfeltet. For hvordan er det med skattereglerne i Danmark, når man ernærer sig som professionel spiller? Er ens gevinster skattefrie eller ej? Og hvordan er det nu lige, det fungerer med at backe/laye spil på Betfair*?

Spørgsmålene er mange, og Jesper Asbirk har beredvilligt svaret på de fleste af brugernes spørgsmål. Læs selv nærmere her.     

Trump-sejren gav bookmakerne smæk - og PR

Vi hopper fra golfbanen og direkte ind i det med afstand mest debatterede emne verden over i den forløbne uge: Donald Trumps sejr ved præsidentvalget i USA.

For amerikanernes valg af den kontroversielle republikaner kom bag på de fleste - herunder også bookmakerne. I dagene efter valget af Donald Trump var flere bookmakere ude med historier om, hvor store tab de havde lidt på Trump som præsident.

Danske Spil* havde tabt 1,5 millioner kroner, og Unibet* en million pund,  mens Betsafe/Nordicbet måtte punge ud med 3-4 millioner kroner til spillerne.

Men er de her historier, hvor bookmakerne beredvilligt fortæller om deres tab, ikke blot et markedsføringstrick, der kommer rigeligt igen i øget opmærksomhed? Og kan man overhovedet stole på de tabstal, bookmakerne opgiver? Læs en debat om det her

Korrupte dommere og skarp dartfan

Søndag morgen kom BetXpert med en historie om, at der aldrig har været så mange mistænkelige tenniskampe som i år. Små præmiepenge, mange kampe og en minimal bevågenhed gør tennisspillerne til lette ofre for matchfixere, sagde BetXperts tennisekspert, Asger Hess-Olesen.

Det kan dog også være relevant at se på tennisdommernes rolle i matchfixingen, påpegede flere brugere. Læs hvorfor her.

Lige nu spilles dartturneringen Grand Slam of Darts, og her skyder eksperten Johnny Kirk med meget skarpe pile. Hver dag lægger han spil ud i denne tråd, og indtil videre har det været en særdeles god forretning at følge "jokir".

16 spil er det blevet til i alt, hvoraf de 12 er vundet, og tilbagebetalingsprocenten på hans tips ligger på skyhøje 156 %. Så slå vejen forbi tråden, hvis du vil have knivskarpe darttips til resten af Grand Slam of Darts, der slutter i weekenden.

Ny bookmakerlukning

Den forgangne uge vil også blive husket for Tonybets farvel til den danske bookmakerscene. I en mail sendt ud til alle deres kunder oplyste Tonybet, at de pr. 1. december lukker for "alle danske aktiviteter". Det lader dog til, at de fleste af BetXperts brugere ikke kommer til at savne Tonybet. Læs brugernes reaktioner på Tonybets lukning her.

Til sidst sender vi et kæmpe skud ud til brugeren "Krankenkarl". I Betxperts forumkonkurrence til kampen Danmark-Kazakhstan gættede han – som den eneste - både resultatet 4-1 til Danmark og Andreas Cornelius som første målscorer. Respekt herfra! Og tillykke med din nye BetXpert-trøje.