Det danske landshold er pisket til sejr fredag aften i Parken mod Kazakhstan. Deltag i vores gratis forumkonkurrence om at gætte det rigtige resultat af Danmark - Kazakhstan og vær med i kampen om at vinde en BetXpert-trøje.

Presset er stort på det danske landshold, der er tvunget til at vinde VM-kvalifikationskampen mod Kazakhstan, hvis håbet om VM i Rusland i 2018 skal holdes i live.

Hvis du ikke har spænding nok i selve kampen, kan du også deltage i vores gratis forumkonkurrence til det vitale opgør. Gæt det rigtige resultat af Danmark - Kazakhstan, og du er med i kampen om at vinde en BetXpert-trøje (se billede af trøjen længere nede i artiklen).

Sådan deltager du 

Før Danmark - Kazakhstan skal du i kommentartråden til denne artikel give dit bud på kampens resultat (ciffertip) samt dit bud på første målscorer.

Svareksempel:
1-0 (Eriksen)

Deadline

Fredag 11. november kl. 20.44

Præmier

1. præmie: En BetXpert-trøje

2. præmie: En BetXpert-trøje

3. præmie: En BetXpert-trøje

Gæt det rigtige resultat af Danmark - Kazakhstan og vær med i kampen om at vinde denne BetXpert-trøje.

Størrelserne findes fra small til large.

Fredag 11. november, 20:45 på Kanal 5

Danmark Uafgjort Kazakhstan
1,29 6,10 13,50
Bet365
NordicBet
Danske Spil

Regler

Hver BetXpert-bruger må komme med ét bud.

Præmierne går som udgangspunkt til deltagere med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod.

Hvis kun én eller to - eller slet ingen rammer de rigtige cifre, kigges på, om der er deltagere med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere ,trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Vinderne findes efter kampen og meldes i tråden. Vinder kontaktes via PM (privatbesked hos BetXpert - man får så automatisk en mail). Har man vundet, så hold godt øje. Kommer der ikke nogen PM-mail, så tjek eventuelt spamfiltret.

Hvis ikke vi hører fra vinderne inden for en uge efter, at vi har afsendt mail, bortfalder præmien.