Tonybet er fortid i Danmark. Fra 1. december lukker bookmakeren for alle danske aktiviteter. Det oplyser spilleselskabet onsdag formiddag.

Efter fire år på det danske licensmarked trækker bookmakeren Tonybet følehornene til sig.

Fra 1. december stopper spilleselskabet alle aktiviteter i Danmark. Det oplyses i en mail udsendt til kunderne onsdag formiddag.

"Tak for at du har været hos TonyBet i løbet af de sidste fire år. Det har været en fornøjelse at have dig som spiller. Vi ønsker at informere om, at vi lukker vores side, samt tilmeldinger under vores danske licens på www.tonybet.dk fra d. 1. december," lyder det i mailen.

Tonybet, der blev stiftet i Estland i 2009, meddeler, at alle aktive bonusser vil blive gjort ugyldige fra 1. december. BetXpert har kun sparsom kontakt til Tonybet, så hvis du har spørgsmål om langtidsvæddemål eller andet, så kontakt supporten på [email protected]

Bookmakere ud - bookmakere ind

Tonybets afgang skriver sig ind i rækken af en større bookmakerflugt på det danske marked. Sidste år trak Ladbrokes sig fra Danmark, og i år er Mermaidbet og Partybets gået samme vej.

Scandic og Sportingbet har også meldt, at de trækker sig med udgangen af november. I den forbindelse gør bwin dog comeback på det danske marked og overtager alle kunder fra Scandic og Sportingbet.

I 2016 er der dog også kommet nye - mere perifære - spillere ind på markedet i form af Jetbull, Tipwin*, 777 og Betstars.