I denne udgave af "Redaktionens Blog"  går analyseredaktør Jens Bøye en tur ned ad Memory Lane og byder velkommen tilbage til NFL-tips & Peter Jensen. Derudover benytter vi lejligheden til at søge en NFL-makker til Peter. Samt ekstra folk til Primera og Bundesliga. 

For små 10 år siden holdt BetXpert et eksperttræf i Odense. En hyggelig dag med indendørs fodbold, fællesspisning og bytur, og det var interessant at at sætte ansigter og kroppe på de mange navne. Interessant og pudsigt.

 

For selv om jeg ikke ligefrem havde forventet Shaq O'Neal, Wayne Gretzky og Peyton Manning, så havde jeg nok forventet bare en smule overensstemmelse mellem eksperterne og deres sportsgrene.

 

Men nej. NBA-manden var cirka 1,7, NHL-folkene havde næppe haft skøjter (eller for den sags skyld løbesko) på det seneste årti, og NFL-eksperten var så spinkel, at min indre bedstemor fik lyst til at råbe: Spis, knægt - spis!

Personligt ligner jeg mere Crouch end Cantona (både fysisk og talentmæssigt), så som fransk fodboldekspert burde jeg vel være den sidste til at pege fingre, men jeg kan stadig more mig over den ekstreme fysiske forskel på de amerikanske områder og deres eksperter... 

Ekstra eksperter søges

Vi har plads til en ekstra plads som NFL-ekspert ved siden af Peter. Er det dig?

 

Skriv til [email protected]

Andre vigtige områder hvor vi har akut brug for eksperter:

Spansk fodbold
Tysk fodbold

 

Spinkel århusianer med kolossal NFL-indsigt

Hvorfor denne tur ned ad Memory Lane? Såmænd fordi vi på BetXpert kan byde velkommen tilbage til førnævnte NFL-ekspert: Peter Jensen, spinkel århusianer med kolossal indsigt i American football.

Og ja, den kvikke læser har sikkert allerede regnet det ud: Peters genkomst betyder at NFL-tips vender tilbage til BetXpert.

 

Dette efter 5 år hvor vi har overladt NFL til vores søsterside NFLXpert.com - med Peter som redaktør.

NFLXpert vil fortsat bestå, som et sted hvor Peter kan nørde NFL - dvs skrive nyheder og artikler om alt fra Deflategate til det næste store Running Back-håb. Men fra og med den nye sæson er Peter altså tilbage på BetXpert med NFL-tips, forum-bidrag og optakter.

 

Hans eksperttips kan følges her: BetXperts NFL tips ved Peter Jensen

 

Tips-tb: 110%

Jeg er ret sikker på at vores læsere vil værdsætte Peters comeback (og NFLs ditto). Fra 2008 til 2010 tegnede Peter sig for 138 NFL-tips på BetXpert med en tilbagebetaling på 101%.

 

Passabelt, men siden har han gjort det endnu bedre. Fra 2010 til 2015 på NFLXpert sagde hans tilbagebetaling 110% efter 371 tips, med en gennemsnitlig betvalue på 109%. Flotte tal.