BetXpert-holdet har været på det årlige sommermøde. Her blev der idéudviklet, diskuteret, evalueret og ikke mindst kigget fremad. Vi har mange spændende initiativer i pipelinen. Artikelredaktør Peter Bollerup giver her et lille indblik i, hvad han barsler med på artikelfronten.

Den er ikke videre nem at skrive, denne udgave af Redaktionens Blog.

Netop hjemvendt fra det årlige BetXpert-sommermøde er posen nemlig fuld af initiativer, idéer og tiltag. Team BetXpert består af en broget flok af udviklere, it-folk, alroundere og redaktionelle medarbejdere med hver deres ansvarsområde.

Men hvis jeg nu bare holder mig til mit område, det redaktionelle indhold, så kommer her et lille udpluk af, hvad I kære brugere kan forvente jer fremover. (Det er i sagens natur ikke alt, vi kan afsløre)

Fokus på

1: Flere statistik-baserede, bettingnørdede artikler

Vi ved, at der blandt vores brugerne er mange, som har været med i gamet i en lang årrække og ved alt om chancevurderinger, betvalue og andre helt elementære bettingtermer. Så her vil vi gerne opruste og lave flere og mere dybdeborende artikler om forskellige bettingmodeller, teorier, faldgruber etc.

I stil med den vi senest lavede om Halo-effekten.

På mit skrivebord er en hel stak af emner, der vil være interessante at kigge på. Her er nogle af dem, som vi enten er i gang med eller snart sætter i gang:

Survivorship bias, expected goal models, aktier vs. betting, forskellen mellem at vide noget om sport og vide noget om betting.

2: Udnytte brugerne bedre

Blandt jer brugere er der til sammen en utrolig stor viden om sport og betting. Det er noget, vi gerne vil blive endnu bedre til at udnytte. Vi er allerede godt i gang og har dette forår tilknyttet en række nye skribenter blandt brugerne. 

Disse nye skribenter har alle fået deres debut i år:

Johnny Kirk (Jokir) skriver om dart.

Prolog skriver om Eurovision.

Hans Peter Mellergaard (HP) skriver om snooker.

Darkhorse skriver om golf.

Kevin Toftegaard skriver om E-Sport.

Jonas Sand (MrSand) skriver om den amerikanske fodboldliga MLS.

Lars Andersson fra Sport Executive har leveret en række kritiske, undersøgende artikler om global sport.

I den anledning vil jeg gerne endnu engang opfordre jer brugere til at kontakte mig, hvis I har et emne indenfor betting, I mener der skal berøres. Vi er altid på udkig efter nye gode skribenter, som kan berige vores site. Kontakt mig via [email protected]

3: Mere brugeraktivitet og flere konkurrencer

Selvom der allerede er godt gang i vores forum, så vil vi gerne have endnu mere aktivitet - flere debatter og flere konkurrencer. Det sidste har vi allerede taget hul på ved det nuværende U21-EM, hvor vi kører minimum tre forum-konkurrencer til Danmarks indledende kampe. Ligesom vi håber at følge op med konkurrencer hen over sommeren til Tour de France.

Vi er ligeledes gået i tænkeboks med at udforme nye formater og konkurrencer, som bl.a. skal afløse "månedens brugertipper."

Det var et lille udpluk af, hvad vi barsler med på den redaktionelle front. Følg med i næste udgave af Redaktionens Blog, hvor analyseredaktør Jens Bøye har stafetten.