Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers store cykelkonkurrence Tour de France (15+5). Dette er en turnering, som baserer sig på resultaterne i det store franske etapeløb. Den samlede præmiepulje lyder p.t. på 185.906 kroner.  

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en cykelkonkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den næsten 186.000 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Tour de France (15+5). 

Konkurrencen begynder lørdag den 26. juni, hvor der er tilmeldingsfrist klokken 12.30. 

Sådan kommer du med i Zweelers Tour de France (15+5)-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Tour de France (15+5)”
  • Prisen er 74,36 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 50 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 26. juni klokken 12.30

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk nu på cykelikonet helt ude til venstre. 

Nu kan du vælge din cykelkonkurrence. Her vælger du "Tour de France (15+5)", som ikke må forveksles med "Tour de France (budget)" - den kommer vi ind på senere her i artiklen. Du må ej heller forveksle den med "Tour de France (15+5) (RtL)". 

Alternativt kan du trykke på genvejen til konkurrencen. Den skulle gerne ligge øverst i et grønligt billede, når du har trykket på "Lobby". 

OBS: Du skal være logget ind for at kunne komme ind på siden, hvor du laver dit hold. Er du ikke logget ind, kan du kun komme ind på infosiden om konkurrencen. 

Koncept – udvælg 15 ryttere

Spillet går ud på, at du skal vælge 15 ryttere, som du tror vil gøre det godt under Tour de France 2021.  

Du får ikke noget budget i forbindelse med udvælgelsen af dine ryttere. Der er faktisk frit valg på alle hylder. Husk dog, at det ikke kun er klassementsrytterne, som kan skaffe dig point. Det kan gode enkeltstartsryttere, udbryderkonger, sprintere etc. også. 

De første 15 ryttere, du klikker på, ryger ind i din "startopstilling". De næste fem ryttere ryger automatisk ind under dine reserver. Disse tages i brug, hvis nogle af dine oprindelige ryttere må udgå.  

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når alle rytterne er rullet ind over stregen i det franske cykelløb. 

Måden, hvorpå du scorer point til dine ryttere, er ved, at de ender i top-20 på etaperne. Så simpelt er det faktisk. Der er desuden ekstra point at hente ved at ramme rigtigt i diverse forudsigelser. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er fra Zweelers hjemmeside. 

Store præmier og god værdi

Når du har registreret dig og betalt de 74,36 kroner, har du muligheden for at få en bid af den store præmiesum. Den er på 185.906 kroner. Vinderen af konkurrencen kan putte 18.590 skattefrie kroner ned i lommen. Bestemt ikke noget dårligt udbytte af en indsats på lidt over 74 kroner. 

Fristen for tilmelding er nu på lørdag den 26. juni klokken 12.30. 

Præmier

Den samlede præmiepulje til hovedturneringen er i øjeblikket på 185.906 kroner. Som nævnt er der 18.590 kroner til vinderen af Zweelers Tour de France (15+5)-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 18.590 kroner
2.-præmie: 9.317 kroner
3.-præmie: 6.405 kroner
4.-præmie: 5.241 kroner
5.-præmie: 4.367 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 301, hvilket kaster 85 kroner af sig. 

Tour de France (budget) - 18.593 kroner til vinderen

Du har også muligheden for at vælge konkurrencen Tour de France (budget). Ligesom Tour de France (15+5)-konkurrencen så baserer denne sig også på resultater af det store, populære franske cykelløb. 

Som navnet antyder, så får du i dette spil et budget til at handle ryttere for. Helt præcist får du 275 milloner euro. For dem skal du udvælge 17 ryttere. Du får yderligere 43 millioner til at udvælge dig fire reserveryttere. 

Den samlede præmiepulje er på et lidt mindre beløb, nemlig 111.559 kroner. Til gengæld er præmierne lidt større.

Top-5-præmierne ser således ud:

1.-præmie: 18.593 kroner
2.-præmie: 10.281 kroner
3.-præmie: 7.068 kroner
4.-præmie: 5.783 kroner
5.-præmie: 4.819 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 121, som får 176 kroner. 

Pointsystemet minder et stykke hen ad vejen af det fra Tour de France (15+5)-spillet. 

Billedet er et screenshot fra Zweelers hjemmeside. 

Se eventuelt også BetXperts Tour de France optakt 2021. Vi kan dog godt krybe til korset og sige, at vi ikke er helt færdig med optakten endnu. Vi mangler nogle smådetaljer hist og pist, men vigtigst af alt mangler vi odds fra bookmakerne. Vi regner imidlertid med, at de kommer her i løbet af de kommende dage. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på langt over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen til sommer.