Fem år i træk havde Peter Sagan vundet den grønne pointtrøje i Tour de France, og han var også udpeget til storfavorit til at vinde den i år, og det havde mange oddset på hos Danske Spil* og Unibet*

Det er kendetegnende for vinderspil, at mange spiller på favoritterne, og derfor var der også naturligvis faldet en del spil på, at Peter Sagan ville vinde den grønne pointtrøje for sjette år i træk. Oddset på ham var helt nede i 1,50 og mindre hos mange bookmakere, inden Tour de France startede. 

Men Peter Sagan blev smidt ud af løbsjuryen efter en batalje med Mark Cavendish, der forårsagede et styrt med 60 kilometer i timen i den afsluttende spurt på 4. etape. Og efterfølgende måtte Mark Cavendish melde ud, at han ikke kunne fortsætte i Touren grundet en skulderskade. 

"Det er ærgerligt, at Sagan og Cavendish er ude af løbet. Det var helt tydeligt, at det var to ryttere, som Oddset-spilleren havde fidus til og godt kunne lide at spille på," siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike. 


"Der var jo kæmpe tiltro til Peter Sagan i forhold til at vinde den grønne trøje. Knap 80 procent af alle spil placeret på vinderen af pointkonkurrencen var sat på ham," fortsætter Peter Emmike. 

I alt var der spillet omkring 100.000 kroner hos Danske Spil* på Sagan som vinder af den grønne pointtrøje.

Unibet*: Størst omsætning på Sagan

Også hos Unibet* var størstedelen af indskuddene sat på Peter Sagan. Det oplyser pressechef Per Marxen til BetXpert. 

"65,7 procent af omsætningen for alle kunder lå på ham som vinder af den grønne trøje. Hvad angår de danske kunder, var det også favoritten, men hvor springet fra Sagan til ”alle de andre” var kæmpestort, når vi slår alle markeder sammen, har danskerne været mere nuancerede," siger Per Marxen.

36,6 procent af danskernes omsætning var sat på Sagan, mens Dylan Groenewagen har lidt over en fjerdel af indsatserne og Marcel Kittel lidt over 19 procent.

Hos Danske Spil* forventer man nu, at det bliver franske Demare, der vinder pointkonkurrencen. 

"Han har trods alt et forspring i konkurrencen allerede nu, og han har set stærk ud i de første etaper i løbet. Han er vores favorit til at vinde den grønne trøje. Han kommer jo også med et fransk mesterskab i ryggen, så vi forventer Demare som vinder af den konkurrence," siger Peter Emmike.