Zweeler* har en stor dartkonkurrence ved navn Road to Ally Pally. Den har du nu muligheden for at kvalificere dig til. Præmiepuljen er på enorme 52.000 kroner. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en dartkonkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 52.000 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Road to Ally Pally. 

For at komme med i hovedturneringen skal du kvalificere dig via kvalifikationsturneringer. Den næste i rækken hedder "The Master (RtAP)". Kvalifikationsturneringen går kort fortalt ud på, at du skal udvælge seks dartspillere, som deltager ved The Masters fra den 29. til den 31. januar. 

Sådan kommer du med i Zweelers The Masters (RtAP)-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får ud op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”The Masters (RtoAP)”
  • Prisen er 37,20 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 3 hold)
  • Fristen for tilmelding er fredag den 29. januar klokken 20.15.

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden (lobbyen), kan du se nogle søge- og filtreringsmuligheder ovre til venstre under den blå boks. Under menuen ”All sports” vælger du ”Darts”.

Her vælger du turneringen ”The Masters (RtAP)”. Den ligger i skrivende stund, tirsdag den 26. januar klokken 11.49, øverst på listen. 

Koncept – udvælg seks spillere

Spillet går ud på, at du skal vælge seks spillere, der deltager ved The Masters fra den 29. til den 31. januar. Hertil får du et budget på 60 millioner euro. Du kan se spillernes værdi ovre til højre, hvor du også skal klikke på dine udvalgte spillere.

Spillets dyreste spiller er hollænderen Michael van Gerwen. Han koster 20 millioner euro. Herefter kommer walisiske Gerwyn Price til 19,8 millioner. På tredjepladsen har vi engelske Nathan Aspinall til 13,5 millioner.

Turneringens billigste spiller er waliseren Jonny Clayton. Ham skal du kun slippe tre millioner euro for. 

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler selvsagt om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når støvet har lagt sig. 

Det gør du slet og ret, når dine spillere går videre til næste runde. Til at begynde med får du tildelt tre point for hver af dine spillere, der avancerer til 2. runde. Når de eventuelt går videre til kvartfinalen, får du yderligere fem point og så videre. Du kan se hele pointsystemet nedenunder på billedet.

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er fra Zweelers hjemmeside. 

Store præmier på spil

Når du har registreret dig og betalt de 37,20 kroner, har du muligheden for at vinde den store førstepræmie på 18.598 kroner i hovedturneringen. I denne kvalifikationsturnering er der tre billetter på spil til hovedturneringen. Alt i alt er der 67 billetter til hovedturneringen. Det er ikke muligt at købe sig ind; du skal kvalificere dig via de denne eller de kommende kvalifikationsturneringer. 

I denne kvalifikationsturnering er der plads til 59 deltagere. I skrivende stund er der 36 tilmeldt. 

Præmier

Den samlede præmiepulje til hovedturneringen er i øjeblikket på 52.073 kroner. Som nævnt er der lige under 18.600 kroner til vinderen af Zweelers Road to Ally Pally-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-3-præmierne. 

1.-præmie: 18.598 kroner
2.-præmie: 3.719 kroner
3.-præmie: 2.975 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til sidstepladsen (nr. 67), som får 185 kroner for indsatsen. 

The Masters - præmiepulje på 5.206 kroner

Du kan også vælge at spille med i Zweelers "normale" The Masters-spil. Denne konkurrence er ikke en kvalifikationsturnering til Road to Ally Pally. Dette er en særskilt konkurrence, hvor der er en præmiepulje på 5.206 kroner.

Præmierne ser således ud:

1.-præmie: 941 kroner
2.-præmie: 647 kroner
3.-præmie: 529 kroner
4.-præmie: 441 kroner
5.-præmie: 382 kroner

Der er præmier ned til nummer 20, som får 62 kroner. 

Det koster 52,07 kroner at deltage i konkurrencen. Tilmeldingsfristen er ligeledes fredag den 29. januar klokken 20.15.

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor dart. Det gælder i høj grad også cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 100.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, NBA, biatlon/skiskydning, golf, håndbold (ikke mindst den forestående EM-turnering for kvinder og senere også VM for herrer), dart, basketball, Formel 1, tennis, snooker, rugby, skihop og meget andet. 

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen næste sommer.