Statusrapport fra analyseredaktøren: August var et triumftog for PL-ekspert Thomas Schyth. Andet nyt: Velkommen tilbage til Mike Larsen, tiptroldmand udi dansk ishockey.

August blev femte måned i træk med overskud for ekspertpanelet der kom med 178 spilforslag og ramte en tilbagebetaling på 103%.

Det var ret langt under den gennemsnitlige betvalue på 106,5% (modsat juli hvor tb sagde 114%, bv 111), men samlet for året, hvor vi har haft sorte tal i syv ud af otte måneder, flugter det temmelig pænt: Tilbagebetaling siger 107%, snit-betvaluen siger 108%.

Det var igen-igen Englands-fodboldeksperten Thomas Schyth der trak det tunge læs (denne gang så tungt at ekspertpanelet ville have fået røde augusttal uden ham) med et overskud på 15,5 enheder og en tilbagebetaling på 154% for 29 tip. 

Rule Britannia? Rule Schyth.

Tung start for ny ekspert

Det gik mindre godt i august for den nytilkomne ekspert udi portugisisk fodbold, Jacob Jensen alias Lusiadas, der kom med 9 tip efter han blev lukket ind i ekspertpanelet i begyndelsen af måneden. Seks gik galt, og bundlinjen fortalte om et underskud på 3,88 enheder og en tilbagebetaling på 57%.

Jacob undgik dog forbiere i sine to sidste tip i august og er helt på rene med at varians – negativ såvel som positiv – er et livsvilkår for tippere. Han har ikke mistet modet, og vi kan varmt anbefale at man holder øje med hans indsigtsfulde portugisertip.

Velkommen tilbage til Mike Larsen

I slutningen af august fik vi trykket på knapperne og lukket Mike Larsen tilbage i folden.

Den navnkundige ekspert har – fraset forsommerens fine gæsteoptræden som ishockey VM-tipper – holdt pause fra BetXpert de seneste to år. Men nu er han tilbage med fokus på sit yndlingsområde, dansk ishockey.

Her noterede han sig i årene 2009-2016 for en tilbagebetaling på 120% for 744 spilforslag.  Iskold kompetence.

Mike glæder sig til den nye danske sæson der skøjter i gang 14. september. Vi glæder os også!

Lad os slutte med at give Mike dansegulvet:

”Jeg er 37 år, så længe det varer, fylder snart 38 år. Jeg har fulgt ishockey og især Aalborg i 20 år og har i flere sæsoner lagt en masse tips op herinde på BetXpert.

For et par år siden tog jeg en pause pga manglende tid. Kort efter blev jeg kontaktet af en investor der gerne ville have mine tips, og det var ikke nødvendigt med en analyse - bare tip, odds og bookmaker.

Nu er samarbejdet med den private investor slut, og da jeg har fået flyttet rundt på tingene og fået mere tid, er jeg igen klar til komme med analyser og tip her på BetXpert.”