Analyseredaktørens status for juni og juli: Overskud i ekspertpanelet trods VM-problemer. To nye fodboldeksperter på plads.

BetXpert ekspertpanel har et solidt tag i 2018: Syv måneder inde siger vores tilbagebetaling 107% for 1.357 spilforslag (med gennemsnitlig betvalue på 108%). Se statistikken.

Pga travlhed undlod jeg at komme med en statusrapport for juni, men I skal ikke snydes helt for et kort kig på måneden der jo bl.a. bød på hovedparten af VM i fodbold:

I alt kom ekspertpanelet med 169 tip i juni, sammenlignet med 133 styk sidste år. Forskellen har nok noget med en vis turnering i Rusland at gøre... I juni 2016 hvor der jo også var en stor slutrunde, kom vi også med 169 spilforslag.

Fint overskud i juni trods lunefuldt VM

Ekspertpanelet tegnede sig for en tilbagebetaling på 112% i årets sjette måned (flugtende pænt med betvalue-snittet på 111%), med tennisekspert Asger Hess-Olesen og fodboldekspert Thomas Schyth som lokomotiverne med overskud på 13,11 og 11,34 enheder. I den anden ende trak analyseredaktøren markant ned med et minut på 8,15 enheder. Især pga VM hvor jeg ramte forbi med næsten alle mine tip.

Heldigvis var jeg ikke den eneste der kom med VM-tip, og heldigvis leverede jeg og BetXpert meget mere end bare spilforslag; der var også en stor optakt, masser af artikler (nogle af dem med fine spilforslag fra fx Torben N. Sørensen og Frank Pilantra) samt en hulens bunke kampanalyser der forhåbentligt kunne inspirere; om ikke andet så til debat...

Juli: Tour de France og kampsport

I juli leverede vi kun 87 spilforslag. Et stort fald fra sidste års 129 styk og 108 i 2016. Men tilbagebetalingen sagde 111% (tæt på snitbetvaluen: 110%).

Thomas Schyth trak igen et stort læs med en balance på 5,63 enheder, tæt fulgt af kampsportseksperterne Jakob Elbøl og Loke Barrett.

I juli cyklede Tour-feltet gennem Frankrig, og her på siden dækkede Jesper Carstens løbet tæt med optakt og tip (20 styk med tilbagebetaling på 107%).

Juli var også måneden hvor den nye Superliga-sæson gik i gang, og vi leverede naturligvis en række analyser af de første runder (samt en stor optakt). Tipmæssigt var det lidt tungt – kun fire styk, og de gik alle galt – men vi skal nok komme op i omdrejninger i den kommende tid. Se Rasmus Jørgensens tip til weekenden (bemærk dog at Rasmus er på ferie 3.-10 og 13-19. august).

To nye fodboldeksperter: 1. division og Süper Lig

August er over os, og det betyder sæsonstarter i diverse fodboldligaer. I den forbindelse er det en fornøjelse at kunne meddele at vi i slut-juli udvidede ekspertpanelet med to meget kompetente fodboldfolk. Den ene skal dække dansk 1. division, den anden skal tage sig af den tyrkiske Süper Lig (med lejlighedsvise strejf til den italienske Serie A).

Til 1. division har vi hyret Beckoz. Han er en tidligere BetXpert-ekspert der nu – af private årsager – opererer under pseudonym. Han har de seneste mange år arbejdet med at dække den næstbedste danske række. Det gør han ikke længere på professionel basis (ud over at han nu er freelancer for BetXpert), men han følger stadig 1. division tæt. Læs lidt mere om ham i denne intro-artikel.

Til den tyrkiske liga (og lidt Serie A) har vi hevet brugertipper Degnovic ind i ekspertpanelet. Der er tale om journaliststuderende Nicklas Degn der har en fortid som reporter på fodboldsitet 442.dk og KanalSport.dk, samt som journalist og redaktør på Pokernyhederne.com. Interessen for tyrkisk fodbold? Skyldes en kæreste med tyrkiske rødder. Læs lidt mere om Degnovic i intro-artiklen.