Torsdag klokken 21.00 venter der Randers en meget vigtig kamp i Conference League-gruppespillet. Her får de besøg af rumænske Cluj. BetXpert bringer her de bedste odds på det opgør.

Det er en uhyre vigtig kamp, der venter for Randers på torsdag mod Cluj i Conference League. Thomas Thomasbergs mandskab har spillet uafgjort i samtlige fire kampe indtil videre, og det efterlader dem lige nu på tredjepladsen i gruppen. De var ellers tæt på at hente en sejr mod Jablonec, hvor de førte 2-0, men da dommeren fløjtede af, stod der desværre for Randers 2-2 på resultattavlen.

Torsdag får Randers besøg af gruppens bundhold fra Cluj, der kun har fået et point i gruppen indtil videre, og det fik de altså mod Randers. 


Da de to hold mødtes den 30. september i Cluj, kom Randers foran med 1-0 efter 41 minutters spil på et mål af Alhaji Kamara, og den føring holdt frem til midt i anden halvleg, hvor Cluj fik udlignet ved Claudiu Petrila.  

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UCL hos Mr Green* 

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 5. runde af CL, EL & UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Få dit risikofrie spil lige her

Odds på Randers - Cluj

Nedenfor kan du se de bedste odds på Randers - Cluj i Conference League-gruppespillets femte spillerunde. Der er kampstart klokken 21.00 torsdag aften, og du kan se det spændende opgør direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Randers 2,15
Uafgjort 3,75
Cluj 3,55
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,88
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,01
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Alhaji Kamara scorer 2,70
Gabriel Debeljuh scorer 3,60
Ciprian Deac scorer 3,70
Denis Alibec scorer 3,80
Jakob Ankersen scorer 4,10
Bilel Omrani scorer 4,10
Claudiu Petrila scorer 4,60
Valentin Costache scorer 4,75
Simon Tibbling scorer 4,90
Lasse Berg Johnsen scorer 5,50
Rúnar Már Sigurjónsson scorer 4,60
Frederik Lauenborg scorer 8,50
Erik Marxen scorer 9,50
Simon Piesinger scorer 13,00

Odds på Randers - Cluj er senest opdateret onsdag den 24. november klokken 11.23.


Det er et afbudsramt Randers-mandskab, der tager imod Cluj torsdag aften. Randers er uden flere nøglespillere til opgøret, og det mindsker naturligvis Randers' muligheder for sejr. Du kan få odds 2,15 på Randers-sejren hos Danske Spil*, mens Cluj-sejr giver odds 3,55, ligeledes hos Danske Spil*. Tror du på endnu et uafgjort resultat for Randers, giver dette odds 3,75 hos NordicBet*

BetXperts Weberen har et spilforslag ude på kampen, og han tror på, at Randers henter første sejr i Conference League på Cepheus Park i torsdagens kamp.

Randers vinder kampen: Odds 2,15 hos Danske Spil*

BetXperts fodboldekspert Weberen tror på Randers-sejr mod Cluj. Det gør han blandt andet, fordi han mener, at Randers har rigtig meget kvalitet i truppen, og at de har gjort det rigtig flot i indeværende sæson. Randers kan derudover ikke rigtigt bruge endnu et uafgjort resultat til noget, så Weberen regner derfor med, at de vil forsøge at dominere kampen i jagten på de tre point. Du kan læse spilforslaget i fuld længde her.  

Du kan læse samtlige spilforslag fra BetXperts eksperter her.  

I weekendens superligakamp vandt Randers med 4-1 hjemme mod Vejle, og her var de også uden nogle af de samme spillere, som de formentlig må undvære mod Cluj. Alhaji Kamara bragte Randers foran efter 37 minutters spil på et flot hovedstødsmål, hvor han viste sin glimrende springstyrke. Lige inden pausen bragede Hallur Hansson Vejle på 1-1, men den stilling holdt kun i kort tid. I det 48. minut var Alhaji Kamara nemlig igen på pletten med hovedet og gjorde det til 2-1 til hjemmeholdet. Blot to minutter senere sparkede Jakob Ankersen den ind til 3-1, og Simon Piesinger lukkede og slukkede på et flot frisparksmål til 4-1.

Gæsterne fra Cluj er rigtig godt kørende i deres hjemlige turnering, hvor de har vundet fire kampe i træk og i øvrigt topper tabellen med et forspring på otte point ned til FCSB. De er dermed godt på vej til at sikre sig mesterskabet for femte år i træk. 

I deres ligakamp i weekenden vandt de med 2-0 ude mod Universitatea Craiova, og her bragte islandske Rúnar Már Sigurjónsson Cluj foran efter 65 minutters spil. Kort før slutfløjtet scorede topscorer Ciprian Deac til slutresultatet 2-0. 

Cluj ligger ikke tilnærmelsesvist lige så godt til i Conference League, som de gør i den rumænske liga. I Gruppe D ligger de sidst med blot et point efter fire kampe, og de skal altså vinde i Randers, hvis de skal holde liv i eventuelle drømme om at gå videre fra gruppen. Hvis Jablonec slår AZ Alkmaar i deres møde torsdag, så er Cluj dog færdige, også selvom det skulle blive til sejr i Randers. Tjekkerne har fem point og altså et forspring på fire point ned til Cluj. 

I sidste kamp i gruppen møder Cluj netop Jablonec på hjemmebane, mens Randers skal en tur til Holland for at møde AZ. 

Bud på startopstillinger

Randers: Carlgren - Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin - Ankersen, Lauenborg, Johnsen, Tibbling - Kamara, Egho

Cluj: Balgradean - Manea, Bouhenna, Graovac, Camora - Boateng, Deac, Sigurjónsson - Omrani, Debeljuh, Petrila 

Randers må blandt andre undvære Simon Graves, Nicolai Brock-Madsen, Joel Kabongo og ikke mindst Stephen Odey til opgøret. Sidstnævnte har karantæne til kampen, da han fik rødt kort senest mod Jablonec. Til gengæld er Vito Hammershøy-Mistrati og Tosin Kehinde blevet klar til at være med efter at have været smittet med covid-19. Såfremt de begge er helt klar, så ser vi dem formentlig begge fra start. 

Dan Petrescus Cluj har ingen fravær.