18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - CFR Cluj: 1

Match center
25. november 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - UEFA Conference League
Donald Robertson
22. nov. 2021 kl. 10:41 (Opdateret 25. nov. 2021 kl. 22:52) 22/11
525
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Randers og Cluj mødes i runde 5, i gruppe D, hvor Randers skal gå benhårdt efter de 3 point, og forsøge at gøre det spændende inden sidste opgør.

Chance (1-X-2): 52-25-23%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Randers har rigtig meget kvalitet i truppen, og har gjort det rigtig flot i denne sæson, hvor spillet hænger super godt sammen, og pointene følger med. Randers har blot tabt 1 kamp ud af deres seneste 10 kampe (i alle turneringer) og der må være stor tro på tingene og selvtilliden er i top.
 • Randers har kniven for struben, endnu et X kan de ikke rigtig bruge, så derfor regner jeg med, at de vil tage fat i opgøret og forsøge at dominere, hvilket jeg tror kan give dem de 3 point.
 • I det første opgør mellem Randers og Cluj, var det meget lige, men i min bog var det Randers der var de bedste. Til dette opgør har de hjemmebanefordelen, og det kan godt være med til at tippe resultatet ud til Randers's fordel.
 • Cluj er lidt i samme position som Randers, og skal forsøge at få de 3 point, og det kan give os en mere åben kamp, som jeg tror er vigtig hvis Randers skal få muligheder. Cluj er stærke defensivt, men de kan ikke bare stille sig ned, da de også virkelig har brug for point, hvis de vil videre fra gruppen.
 • Randers har rigtig mange stærke folk rent offensivt, som kan gøre ondt på deres modstandere, Kamara kom igang i sidste runde med 2 kasser, Odey er lige blevet månedens spiller og derudover er de vildt farlige på dødbolde. Jeg synes det ligner et hjemmehold der kan drille Cluj på flere områder, både i omstillinger, i det etableret og på standartsituationer.
Hold øje med
 • Cluj er rigtig godt kørende og har i den hjemmelige liga, vundet 14 ud af 16 kampe, og ligger suverænt nr.1 med 8 point ned til nr.2 Det vidner om kvalitet.
 • Der hvor Cluj har deres store styrke er i defensiven, de har blot lukket 8 mål ind i 16 kampe, i den hjemmelige liga, og har holdt buret rent i 4 ud deres seneste 5 kampe, og imod Randers hold de dem også fra kæmpe chancer, hvor Randers sluttede med en xGF på 1,10
 • Hvor står Randers, der er flere profiler ude (se holdinfo) og det kan helt sikkert gøre kampen mere lige, og den bredde som Randers har haft i år, er ikke den samme til dette opgør.
Oddsmarked

Oddset på Randers sejr er startet i de 1,90ish og står nu i 2,05 hos NordicBet, som jeg synes er interessant. 

Det kunne også være vi kom ud i et målrigt opgør, hvor odds 2 hos bet365 kunne være interessant.

Holdene:

Randers:
Der er et par ubekendte for Randers, hvor Vito Hammershøy-Mistrati (fast mand) og Tosin Kehinde (fast mand) var ude af deres seneste opgøret, efter begge spillere er testede positive for covid-19. Derudover har Egho (fast mand), Brock-Madsen (reserve) og Graves (fast mand) været ude med småskader, men kunne godt være i spil til dette opgør

Det kan give en 4-4-2 med følgende folk:

Calgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Ankersen, Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Kamara, Odey.

CFR Cluj:
Gæsterne har ikke rigtig nogle skader, og derfor tænker jeg de stiller med følgende folk, som de 

Hindrich; Camora, Burca, Gravoac, Manea; Deac, Boateng, Bordeianu; Sacko, Debeljuh, Omrani

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback