FC København skal torsdag møde Lincoln Red Imps fra Gibraltar i Conference League-gruppespillets femte spillerunde. BetXpert bringer her udvalgte odds på Lincoln - FCK.

Hvis FCK som ventet henter tre point i torsdagens udekamp mod Lincoln Red Imps, så har Jess Thorups tropper også europæisk fodbold at se frem til efter vinterpausen. FCK topper i øjeblikket Gruppe F med ni point, og de har to point ned til PAOK og Slovan Bratislava, der begge har syv point. De to hold tørner naturligvis sammen i torsdagens andet opgør i gruppen.


Alt andet end en sejr til FCK mod Lincoln vil være en bommert, men skulle det ske, at de smider point, så kan de stadig selv afgøre deres skæbne i sidste kamp hjemme mod Slovan Bratislava den 9. december. Den kamp er i øvrigt den sidste for FCK i 2021, da Superligaen går på vinterpause efter den kommende weekends spillerunde.  

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UCL hos Mr Green* 

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 5. runde af CL, EL & UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Få dit risikofrie spil lige her

Odds på Lincoln - FCK

Herunder finder du de bedste odds på Lincoln - FCK, der mødes torsdag aften klokken 18.45 på Victoria Stadium i Gibraltar. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lincoln 17,00
Uafgjort 6,60
FCK 1,22
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,65
Under 2,5 mål 2,35
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,50
Nej 1,61
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 1,84
William Bøving scorer 2,12
Pep Biel scorer 2,18
Jens Stage scorer 2,70
Lukas Lerager scorer 3,55
Kike Gómez scorer 4,80
Liam Walker scorer 5,30
Lee Casciaro scorer 5,40
Victor Kristiansen scorer 5,50
Peter Ankersen scorer 6,25
Nicolai Boilesen scorer 8,50

Odds på Lincoln - FC København er senest opdateret tirsdag den 23. november klokken 11.02.

Spil på Lincoln - FCK hos Mr Green

Hvis du tror på FCK-sejr i torsdagens opgør, ligesom bookmakerne gør det, så kan du få odds 1,22 hos Mr Green* på FCK-sejren i Gibraltar. Uafgjort giver odds 6,60 hos Marathonbet*, mens Lincoln-sejren giver odds 17,00 hos NordicBet*. I skrivende stund er der ikke noget spilforslag på denne kamp fra BetXperts eksperter, men er du interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem her

FCK kommer til Gibraltar med et 1-1-resultat fra søndagens superligakamp mod AGF. Her lignede det ellers længe tre point til FC København, men dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt dømte et meget omdiskuteret straffespark til AGF dybt inde i kampens overtid, og det udnyttede Patrick Mortensen sikkert til slutresultatet 1-1. FCK var kommet på 1-0 i første halvleg på et langskudsmål af Lukas Lerager, hvor Jesper Hansen ikke så for heldig ud. 

I kampen mod AGF fik den 16-årige Roony Bardghji debut for FCK, og han gjorde det udmærket i sin debut. Bardghji blev med debuten også den yngste debutant i FCK's historie. Rasmus Falk gjorde comeback for FCK mod AGF, da han erstattede Roony efter 65 minutters spil. Det var Falks første optræden siden kampen mod Sivasspor tilbage i slutningen af august. 

Med det uafgjorte resultat halede FCK en lille smule ind på FCM, da vicemestrene i den sene søndagskamp tabte med 1-2 til Brøndby. FC København har fire point op til FC Midtjylland, og i weekenden møder de AaB i Aalborg, mens FCM skal en tur til Vejle. 

Torsdagens værter fra Lincoln er tophold i deres hjemlige liga. De ligger a point med St Joseph's og begge har maksimumpoint efter fire kampe. Senest vandt Lincoln i weekenden med 4-2 ude mod Glacis United. 

Det omvendte opgør i Parken tilbage i slutningen af september endte med en 3-1-sejr til FCK. Lincoln har blot scoret to gange i de hidtidige fire Conference League-kampe, og det ene af dem kom altså i Parken. De scorede også i seneste Conference League-kamp hjemme mod Slovan Bratislava. 

Bud på startopstillinger

Lincoln: Coleing - Sergeant, Wiseman, Bernardo Lopes, Toscano - Rosa, Torrilla - Araiza, Walker, Carralero - Gómez

FCK: Grabara - Ankersen, Khocholava, Boilesen, Kristiansen - Lerager, Falk - Stage, Biel, Bøving - Wind 

Lincoln stillede op med ovenstående startopstilling i weekendens hjemlige ligakamp.

Thorup gav som nævnt debut til blot 16-årige Roony Bardghji mod AGF, men ham får vi ikke at se mod Lincoln, da han ikke er registreret til at spille i Conference League. Davit Khocholava havde karantæne i kampen mod AGF, og han glider muligvis ind i startopstillingen mod Lincoln i stedet for Ruben Gabrielsen.

Kevin Diks var heller ikke med mod AGF grundet knæproblemer. Såfremt han skulle blive klar til Lincoln-kampen, kunne det tænkes, at Thorup vælger at spare ham til den vigtige kamp mod AaB i weekenden. Rasmus Falk bliver måske bragt fra start mod Lincoln, men det kan også sagtens være, at Jess Thorup vil være varsom med at bringe ham fra start lige efter Falks comeback-kamp. Islandske Ísak Bergmann Jóhannesson kan også starte inde. 

FCK er fortsat uden langtidsskadede Zeca som det mest markante navn.