At finde værdi i Premier League er ikke altid en let opgave, og når man samtidig stiller sig i udsigt at skulle gøre det til hver eneste kamp, er opgaven bestemt ikke gjort nemmere. Seneste runde bød således på et (ganske vist beskedent) minus for eksperten Thomas Schyth, og i denne runde er det bestemt ikke sikkert det bliver nemmere.

Denne optakt til den kommende runde vil først og fremmest byde på en beklagelse og en indrømmelse fra min side.

Beklagelsen går på, at denne uges optakt kommer ganske sent, og at optaktsteksten til de enkelte kampe vil være kortere end vanligt. Det gør jo bestemt ikke opgaven med at finde værdi nemmere - og selvsagt bliver det heller ikke lettere som bruger at fange gode spil. Det skal jeg beklage, men i en presset uge har tiden desværre ikke været til at få optakten ud noget før.

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Dernæst kommer indrømmelsen: Til denne runde i Premier League synes jeg, at der er så mange uforudsigelige matchups, at jeg er endnu mere usikker på værdien i kampene, og dette bør man bestemt have for øje i den kommende optakt. Det viser sig også tydeligst ved, at jeg i denne uge blot har en enkelt analyse på forsiden - Ikke grundet manglende tid, men grundet at det er den eneste kamp, hvor jeg er rimelig sikker på, at der er værdi.

Det ændrer dog ikke ved, at jeg giver mit bedste bud på værdispil til hver kamp denne uge, og at jeg selvfølgelig vil opfordre alle til at komme med jeres idéer, inputs og spilforslag. Blot fordi jeg ikke kan finde værdi, er jo ikke ensbetydende med, at værdien ikke er til stede.

Brighton - Wolverhampton

Spilles lørdag d. 27/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Kort og godt har vi her at gøre med et opgør mellem et hjemmehold, der overraskede positivt med en sejr i seneste runde, og så et udehold der skuffede på hjemmebane med et nederlag.

Brighton var på en svær opgave i bundgyseren mod Newcastle, men på trods af at spil og chancer var imod dem, formåede de at hive en vigtig 0-1-sejr i land.

Omvendt mødte Wolves hjemme Watford - et Watford-hold som endda manglede tre af deres fire faste forsvarsspillere. Alligevel formåede Wolves aldrig rigtig at presse The Hornets, og man tabte ganske fortjent 0-2.

Wolves er blevet talt meget op i starten af sæsonen efter deres oprykning, men spillet de seneste uger har ikke været imponerende, og spørgsmålet er, om det er en generel tendens, der vil fortsætte?

Wolves har ingen umiddelbare fravær til opgøret, mens Brighton kan glæde sig over formentlig at have vigtige Stephens og Gross tilbage.

Brighton - Wolverhampton: Over 3,5 kort til odds 2,05 hos Unibet

Kort og godt så snitter begge holds kampe normalt over linjen, og kampens dommer Taylor er ikke bleg for at gribe til lommen. Han har denne sæson et snit på 3,78 kort pr. kamp, og i et opgør mellem to hold der har brug for points, kan det hurtigt blive en hård duel.

Fulham - Bournemouth

Spilles lørdag d. 27/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Fulham bare fortsætter og fortsætter med at lukke mål ind. Senest mødte man den normalt impotente offensiv fra Cardiff, men alligevel lykkedes det for London-klubben at lukke hele fire mål ind - hvilket også var nok til at tabe kampen.

Bournemouth skuffede i deres opgør mod Southampton ved blot at spille 0-0, og det betyder, at vi har et opgør mellem to hold, der ikke ankommer fulde af selvtillid.

Generelt for sæsonen er det dog kun Fulham af de to, der har skuffet, idet Bournemouth har hentet nok points til at befinde sig på en flot 6. plads.

Fulham - Bournemouth: 2 til odds 2,45 hos Nordicbet

Det er svært at se, hvordan Fulham skal kunne vinde fodboldkampe med det hav af mål, de lukker ind. Frustrationerne omkring defensiven er til at spore: man har blandt andet benyttet hele ni forskellige forsvarsspillere i firebackkæden i skiftende variationer denne sæson - og der er altså blot spillet ni runder.

Bournemouth ser til gengæld stærke ud, kan skabe chancer mod alle hold, og de har også defensivt potentiale til at kunne holde Fulhams eller fine offensiv fra alt for mange chancer.

Liverpool - Cardiff

Spilles lørdag d. 27/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Liverpool ligner bestemt en seriøs udfordrer til Manchester City i kampen om mesterskabet, hvilket blandt andet viste sig med seneste rundes sejr over Huddersfield. Godt nok har Huddersfield ikke været gode denne sæson, og man vandt kun 1-0, men sejren vidner alligevel om klasse, idet man manglede flere af de normalt bærende spillere.

Cardiff hentede en vigtig sejr i bundkampen mod Fulham, og det må have givet selvtillid og godt humør i truppen. Risikoen kan dog være, at man er lidt for selvtilfredse efter sejren og ved, at man ikke forventes at kunne levere noget mod Liverpool. Det kan give holdet store problemer - også selvom Liverpool stillede et stærkt hold i Champions League i midtugen.

Liverpool - Cardiff: Under 3,5 mål til odds 1,91 hos Bethard

Liverpool er kæmpe favoritter, og skulle Cardiff tabe stort, er det ingen katastrofe. Liverpool er tilmed kendt for at være et offensivt freeflowing-hold, der konstant leverer målrige opgør. Men er det sandheden? Denne sæson har Liverpools hjemmekampe blot budt på 2,0 mål i snit, mens Cardiffs udekampe ligger på samme gennemsnit.

Liverpool spillede desuden midtugekamp, hvor man stillede ganske stærkt, og da man sjældent lukker mål ind på hjemmebane (det har man ikke gjort endnu denne sæson), er det en forholdsvis høj linje, markedet har valgt her.

Southampton - Newcastle

Spilles lørdag d. 27/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Southampton har været særdeles skuffende i starten af sæsonen, men formåede alligevel at holde et flot præsterende Bournemouth-mandskab på 0-0 i seneste runde, og det kan have givet selvtillid.

Newcastle har ligeledes præsteret under forventen, og de tabte senest bundkampen mod Brighton, så nu ser man for alvor ud til at være pressede. Det giver opgøret her en duft af regulært bundbrag, med alt den intensitet, fight og klassisk engelsk fodbold det kan føre med sig.

Southampton - Newcastle: Over 2,0 mål til odds 1,76 hos Bethard

Det ligner umiddelbart en helt oplagt målfattig affære, men alligevel synes jeg, der er argumenter, der taler for, at vi kan få mål. Newcastle kan nemlig snart ikke længere tillade sig bare at stå defensivt og håbe på et point, idet de ligger helt nederst i tabellen med blot to point på kontoen.

Det betyder, at man skal ud og jagte sejren - særligt i et opgør mod et andet forventet bundhold, og da Southampton samtidig også skal vinde deres hjemmekampe, kan der, blive en del aktion i nærheden af begge felter.

Watford - Huddersfield

Spilles lørdag d. 27/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Mange ting talte imod Watford i seneste runde. De havde mange fravær, hvor blandt andet tre af fire faste forsvarsspillere manglede - og de spillede på en svær udebane mod et højtflyvende Wolves-mandskab. Hornets lod sig dog ikke mærke af dette, og de fortsatte deres imponerende sæsonstart med en flot 2-0-sejr.

Huddersfield kan også være tilfredse med deres seneste runde. Den bød på en vanvittig svær opgave mod mægtige Liverpool, men man formåede at begrænse nederlaget til 1-0, og man havde endda flere forsøg, der sagtens kunne have skabt en udligning. Liverpool sparede dog flere bærende spillere, men er selvtilliden fra opgøret nok til at løfte Huddersfield, der normalt er svage på udebane?

Watford - Huddersfield: Watford -2,0 hjørnespark til odds 1,90 hos Bet365

Watford er favoritter i opgøret her, og de skal presse på for sejren. Normalt henter man mange hjørnespark på hjemmebane, hvor man bliver presset frem af et larmende hjemmepublikum, og på Vicarage Road har man faktisk i denne sæson hentet flere hjørnespark i snit pr. kamp end offensive storhold som Chelsea, Tottenham og Liverpool.

Huddersfield ser til gengæld ofte mere tamme ud offensivt, når de er på udebane, hvor de langt hen ad vejen forsøger at forsvare sig til et point.

Leicester - West Ham

Spilles lørdag d. 27/10 kl. 18:30. Se mere info i vores matchcenter.

Leicester leverede senest en flot kamp mod Arsenal. Eller... "Kamp" er måske at tage munden en smule for fuld, for man leverede primært en god indsats i en halvleg. Da en kamp jo som bekendt består af to halvlege, var det dog ikke nok til at skaffe noget som helst mod Gunners, der i 2. halvleg for alvor leverede legestue mod "The Foxes", der ikke kunne gøre meget andet end at kigge på, mens de blev udspillet som et hold kegler.

Leicester kan dog prise sig lykkelige med, at de ikke skal op imod Arsenal hver weekend, men at West Ham er en markant anden størrelse. Selvom West Ham har leveret flere rigtig fine præstationer denne sæson, har det nemlig ikke rigtig båret frugt af sig. Senest leverede man flot mod Spurs  og havde bestemt fortjent minimum ét point, men som så mange gange før denne sæson stod man efter 90 minutter tilbage med et nederlag.

Leicester - West Ham: 2 til odds 3,50 hos Nordicbet (Nu steget til 3,8 hos Unibet).

West Ham har præsteret stærkt, og de bør kunne ligge et solidt pres på Leicester. Ikke de lange ord knyttet til dette forslag, da nærmere info om kampen kan læses i den fulde ekspertanalyse. Bemærk dog, at oddset er steget ganske markant på 2-tallet.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Burnley - Chelsea

Spilles søndag d. 28/10 kl. 14:30. Se mere info i vores matchcenter.

Burnley rendte ind i et imponerende, sprudlende Manchester City-hold i seneste runde og fik ørene i maskinen. Burnley brokkede sig efter kampen over, at flere kendelser gik imod dem - en anke, de bestemt havde ret i. Det ændrer dog ikke ved, at man ikke havde noget som helst at stille op i det opgør, og at kampen fra start til slut blot var et spørgsmål om, hvor stor sejren til Citizens ville blive.

Nu møder man så endnu et storhold - og endda et der også spiller offensivt i stil med City. Det kan blive endnu en grim oplevelse - omend man kan trøste sig ved at være hjemme på stærke Turf Moor.

Chelsea dominerede i seneste runde deres storkamp mod Manchester United, men skulle alligevel bruge en yderst sen scoring af Barkley, før man kunne redde sig et enkelt point. United spillede nemlig en fin kamp, og fik i 2. halvleg spillet over på deres præmisser med lange bolde, og på den måde fik de sig et forspring på 1-2. 

Det store problem for Chelsea i dette opgør er, at deres absolutte stjernespiller og vigtigste offensive våben Hazard har en rygskade som gør ham tvivlsom til opgøret. Han blev sparet i midtugens Europa League, men når han at blive klar her?

Burnley - Chelsea: Chelsea -2,5 hjørnespark til odds 1,80 hos Bet365*

Burnley har en svær kamp foran sig her, og det betyder oftest, at man forsøger at grave sig ned. Hvis Hazard samtidig er skadet for Chelsea, er det ikke sikkert, The Blues får åbnet hjemmeholdet lige med det samme, og det kan give en kamp med et langvarigt, stort pres mod Burnley-målet.

Crystal Palace - Arsenal

Spilles søndag d. 28/10 kl. 14:30. Se mere info i vores matchcenter.

Palace har i nogle kampe set solide ud - primært grundet stjernen Zaha. Det er dog i de seneste kampe også blevet tydeligt, at han skal være en enmandshær, da han ikke får støtte af andre offensive folk, og så bliver det hurtigt nemt for modstanderne at lukke ham ned. Senest lykkedes det fint for Everton at holde ham i ro (selvom han fik tilkæmpet sig et straffespark), og hvis Arsenal kan holde samme fokus på opgaven omkring ham, er det svært at se, hvad Palace skal kunne true Arsenal med offensivt.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Spørgmålet bliver så, om Arsenal kan åbne Palace i den anden ende. Hvis de spiller som i 1. halvleg af seneste runde mod Leicester, så får de rigtig svært ved at skabe chancer mod en solid Palace-defensiv, men hvis de omvendt spiller så sprudlende som i 2. halvleg, kan de ende med en helt komfortabel sejr her.

Crystal Palace - Arsenal: Under 1,25 mål i 1. halvleg til odds 1,825 hos Bet365

Hvilken Arsenal-offensiv kommer fra kampens start her? Den svage man så i 1. halvleg mod Leicester, eller den sprudlende man så i 2. halvleg? Mit bud er, at vi ser den lidt tamme, afventende, langsomme offensiv fra start, og at man så åbner op senere, hvis det bliver nødvendigt. En rolig start på opgøret her er dermed ikke usandsynlig.

Manchester United - Everton

Spilles søndag d. 28/10 kl. 17:00. Se mere info i vores matchcenter.

Netop som alle var begyndt at rose United for at levere mere frit, offensivt og positivt fodbold, leverede de en smule afventende kamp mod Chelsea og en decideret tam præstation i midtugens Champions League. Uniteds spil ser på ingen måde overbevisende ud, og det kommer for sjældent og i for korte perioder, når de spiller godt, til at man rigtig tør tro på dem.

Everton har præsteret godt denne sæson, og det har særligt været en succes for dem at benytte en dynamisk offensiv. Holdet er fortsat bedst, når de får lov at levere direkte fodbold med alle deres hurtige spiller og med Sigurdsson som maestro. Det bør der blive mulighed for her, hvor Manchester United må være tvunget en smule frem på banen.

Manchester United - Everton: Everton +0,5 til odds 2,25 hos Bethard (nu faldet til 2,21 hos samme bookmaker)

Manchester United har et ganske lavt bundniveau, som de ofte viser, mens Everton ser nogenlunde defensivt solide ud. Everton har været plaget af skader, men det er de ved at være over, og særligt defensiven er tilbage med stærke spillere som Coleman og Keane. Hvis United bevæger sig frem på banen, kan de risikere at blive straffet af Evertons mange hurtige folk, mens det omvendt kan blive en tæt kamp, hvis de er for forsigtige. Begge dele bør være positivt for et spil mod Everton - og således bliver det forslaget herfra.

United har desuden været ude i en hård midtugekamp mod Juventus - en kamp, hvor man stillede i stærkeste opstilling og tilmed ikke skiftede ud overhovedet.

Tottenham - Manchester City

Spilles mandag d. 30/10 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Tottenham leverede i seneste runde efterhånden en vanlig præstation for denne sæson. Man formåede nemlig ikke rigtig at dominere West Ham, og tillod rivalerne flere store chancer. Alligevel formåede man at hive en snæver sejr hjem og står således med flotte syv sejre efter de første ni runder.

Manchester City leverede endnu en af deres pragtpræstationer hjemme mod Burnley, der blev kørt over med hele 5-0. Sejren blev skæmmet en smule af flere kendelser, der fejlagtigt løb til Citys fordel, men det overskyggede alligevel ikke en præstation, der ikke efterlod tvivl om sejren.

I midtugen har begge hold været i aktion i Champions League, og begge hold stillede et stærkt hold og dominerede deres respektive kampe. Den helt store forskel ligger i, at City vandt en sikker 3-0-sejr, mens Tottenham trods et hav af store chancer ikke formåede at hente mere end ét point mod PSV - et enormt skuffende resultat for London-klubben.

Tottenham - Manchester City: Over 3,0 mål til odds 1,97 hos Bet365

Tottenham har ikke fundet noget, der ligner form her i sæsonstarten, og selvom man måske får den unge stjerne Alli tilbage, og Eriksen er blevet klar efter en skade, så er der ikke meget, der tyder på, at man kan stille noget op imod City.

The Citizens dominerede da også begge indbyrdes opgør sidste sæson med sikre sejre, og da formkurven denne sæson oveni peger i hver sin retning, er det oplagt at kigge mod udesejren. Oddset er dog også så lavt, at jeg mener, der ikke er værdi - det er der måske til gengæld på et overspil.

Begge hold er offensivt stærke med mange profiler, og de leverer normalt målrige indbyrdes opgør. Faren er dog, at kampen kan blive en rigtig fuser, som da Liverpool og City senest skulle levere et topbrag.

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
Chelsea - Manchester United Chelsea -2,0 hjørnespark 1,80 Void
Bournemouth - Southampton 1 2,16 Tabt
Cardiff - Fulham Over 2,5 mål 1,90 Vundet
Manchester City - Burnley Burnley -1,0 kort 1,95 Tabt
Newcastle - Brighton 1 2,25 Tabt
West Ham - Tottenham Under 3,0 mål 1,75 Vundet
West Ham - Tottenham West Ham -0,5 kort 2,23 Vundet
Wolverhampton - Watford Wolves -0,75 2,06 Tabt

Huddersfield - Liverpool

Over 2,5 mål 1,83 Tabt
Everton - Crystal Palace Under 2,5 mål 1,90 Vundet
Arsenal - Leicester 1 1,54 Vundet


Samlet for ugen: -0,68 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 63 af 104
Units: +21,56
Tbp: 121 %

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu