Premier League blev efter en lang sommer endelig skudt i gang i weekenden. Vi fik set 25 scoringer, og for eksperten Thomas Schyth bød det også på opstarten af det ugentlige debatoplæg med tilhørende tips til samtlige Premier League-kampe i sæsonen. Denne uge tager han igen samtlige af rundens kampe under sin lup og ser, om der kan følges op på en fremragende start.

Den netop overståede weekend bød på et nyt "eksperiment", hvor jeg vil forsøge at finde spilforslag til hver eneste Premier League-kamp i sæsonen - og nogle gange flere tips til samme kamp.

Starten kunne ikke have været meget bedre med hele ni ramte spilforslag ud af 11, hvilket selvsagt har medført et ganske flot plus.

I den kommende runde er det så igen tid til at kigge på samtlige kampe, og endnu engang har FA forkælet os med et vaskeægte topbrag - denne gang i London-opgøret mellem Chelsea og Arsenal.

Gå ikke glip af Champions league kampene - Se kampprogram her

I tråden til artiklen opfordres det selvfølgelig til, at man byder aktivt ind med kommentarer, inputs, korrektioner, uenigheder, spilforslag mm. Der er så mange enormt kompetente folk her på siden (både brugere og eksperter), at det ville være synd at gå glip af de guldkorn, hver især sidder inde med, og som kan skabe en bedre nuance af kampene. Så: Fyr endelig løs!

Cardiff City - Newcastle

Spilles lørdag d. 18/8 kl. 13:30 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

I første runde leverede Newcastle en rigtig flot indsats på hjemmebane mod Tottenham. Cardiff blev til gengæld spillet mere eller mindre ud af banen mod Bournemouth - omend man formåede at skabe nogle fine chancer.

Dette opgør kan blive særligt interessant, fordi begge mandskaber faktisk er bedst, når modstanderne vil tage initiativ, og man selv kan stille sig defensivt og satse på omstillinger. Det kan begge hold selvsagt ikke få lov til, og spørgsmålet er så, om det skaber en kedelig og målfattig affære, eller om det bliver mere felt-til-felt aktion.

Cardiff har haft problemer på den centrale midtbane, men er styrket markant gennem det sene køb af Harry Arter til positionen, der både kan fighte og holde i bolden. Samtidig har Newcastle fået backen Yedlin skadet, og reserven Manquillo har ikke samme fart og kvalitet.

Cardiff kan måske glæde sig over, at Newcastle i første runde havde lidt problemer med de indlæg Spurs sendte i feltet, og netop her er Cardiff ganske gode. Omvendt er Newcastle trupmæssigt et niveau eller to over Cardiff, og de bør kunne kontrollere kampen, hvis de ønsker det.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Cardiff +0,25 til odds 1,78 hos Bet365*

Oddset på Cardiff har været markant stigende siden åbning - også for meget nu, synes jeg. Cardiff er klart bedst hjemme i Wales, og til sæsonens første Premier League-kamp på stadion vil man få massiv opbakning fra hjemmepublikummet. Med to hold der er bedst uden bold, kan opgøret hurtigt blive tæt, og der skal ikke mange tilfældigheder til, før det er waliserne, der trækker det længste strå.

Everton - Southampton

Spilles lørdag d. 18/8 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Everton fik en svær start på Premier League-sæsonen. Ikke nok med at man skulle åbne på udebane mod det - på papiret - stærkeste oprykkerhold, dernæst skulle man klare det med en mand i undertal i mere end en halvleg. Med nyindkøbte Richarlison og en stærk defensiv organisation lykkedes det at hente uafgjort, og som kampen forløb, kan man nok være fint tilfredse med det point.

Southampton åbnede hjemme mod Burnley, og det mest interessante ved den 0-0-kamp var, at Saints fuldstændig overlod initiativet til udeholdet. Burnley har de seneste sæsoner været blandt de hold i ligaen, der spillede med allermindst possesion, og alligevel formåede man at have bolden mest på udebane. Mark Hughes virker til at være dedikeret til at spille med tremandsforsvar, selvom han tidligere i sin karriere har haft fin succes med 4-2-3-1, og det kan hæmme Saints, der ellers har rigtig dygtige offensive spillere.

Til opgøret her må Everton undvære Jagielka der har karantæne, mens Southampton ikke har nævneværdige fravær.

Everton - Southampton 1 til odds 2,00 hos Betfair Sportsbook*

Everton er på papiret det klar stærkeste hold, og de leverede også en langt bedre indsats end Saints i første runde. Everton kan endda blive styrket i forsvaret med deres indkøb, mens Southampton ser ud til at skulle fortsætte med en formation, der tydeligvis ikke fungerer endnu for dem.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Der kan desuden med fordel læses brugeren Sunais tip på en målrig kamp her.

Leicester - Wolverhampton

Spilles lørdag d. 18/8 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Leicester fik i første runde vist lidt prøver på en nyere tilgang, hvor man gerne vil være dominerende på bolden og forsøge at være kreative. Det lykkedes flot mod Manchester United - endda på udebane - og selvom det ikke gav point, spillede man helt lige op med De Røde Djævle.

Wolves fik fornøjelsen af at starte deres nye titel som Premier League-mandskab med en hjemmekamp mod Everton. Der var fantastisk stemning på Molineaux, men på trods af at man var en mand i overtal i mere end en halvleg, havde man ganske svært ved at skabe store chancer. Man fik dog - med Neves som general - dirigeret et par bolde i netmaskerne og hentet et point.

I dette opgør kan vi forvente, at Leicester vil forsøge at dominere boldbesiddelsen på hjemmebane - noget som Wolves nok vil være tilfredse med. Så kan de nemlig satse på deres farlige omstillinger og ellers koncentrere sig om en stærk defensive organisering. Omvendt vil Leicester nok være tilfredse med muligheden for at få sat det spændende nyindkøb Maddison i scene på den offensive midtbane.

Ingen af de to hold har nævneværdige fravær til opgøret her, men Leicester kan se frem til at have deres topscorer Vardy klar, efter han kun spillede lidt af kampen i første runde.

Leicester - Wolves over 2,5 mål til odds 2,10 hos Betfair Sportsbook*

Matchuppet her ,hvor Leicester formentlig er spilstyrende, og Wolves satser på omstillinger, bør være positivt for begge mandskabers offensive kræfter. I første runde leverede begge hold da også målrige opgør, og vi kan endnu engang ende med en underholdende kamp.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Tottenham - Fulham

Spilles lørdag d. 18/8 kl. 16:00 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

Tottenham kom godt fra start i første runde rent resultatmæssigt med en sejr over Newcastle. Det var dog langt fra en "walk in the park", og Newcastle holdt kampen tæt hele tiden. Nu rykker Tottenham så på hjemmebane mod en oprykker. Hjemmebane er dog måske lige at tage munden for fuld, for Spurs spiller i starten af denne sæson - ligesom sidste sæson - på Englands nationalstadion Wembley, mens man venter på, klubbens eget stadion bliver bygget færdigt.

På den vis kan det være fint for Fulham at besøge Spurs netop nu, for klubben er ligeledes fra London med kort kørsel til Wembley, og da man vandt oprykningsplayoff sidste sæson, blev finalen spillet på netop stadion her.

Fulham fik - modsat Spurs - ikke det ønskede resultat i første runde, da man tabte 0-2 til Crystal Palace, og selvom resultatet nok favoriserede Palace lige rigeligt ift. chancekreering, så var det immervæk et nederlag, der vidner om, at Fulham stadig har meget arbejde, der skal gøres.

Fulham har egentlig en god offensiv, og de vil helst have bolden meget - og på den front kan de bestemt få problemer mod Spurs. Spurs er nemlig markant bedre på samtlige positioner og vil levere et højt pres på The Cottagers, som kan få det rigtig svært. Spurs spiller med enormt højt tempo, og da Fulham kommer fra Championship og efterfølgende en kamp mod en mere defensivt orienteret modstander som Palace, så kan de hurtigt få det svært.

Spiltanker: Det kan blive et opgør med højere tempo, end Fulham er vant til, men de kan sagtens bide fra sig, da de har flere dygtige spillere. De regulære linjer synes jeg rammer nogenlunde præcist, så jeg vil afvente, at markedet åbner for hjørnespark og kortspil - forventeligt onsdag - for at se, om der dukker noget interessant op. Når det sker, vil artiklen her selvfølgelig blive opdateret, og der vil komme en kommentar i forumtråden.

Edit 15/08. Spilforslag:

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Tottenham -1,5 til odds 1,80 hos Unibet*

Tottenham spiller normalt med højt tempo, og det kan overraske Fulham der startede ud mod defensive Crystal Palace. Dynamikken i Spurs-offensiven kan være svær at kapere for nyoprykkere i starten. Hvis først Fulham skal til at satse fremad banen, kan Spurs med deres omstillinger virkelig gøre livet surt for The Cottagers.

West Ham - Bournemouth

Spilles lørdag d. 18/8 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Et ganske interessant opgør her på London Stadium. West Ham har fået ny manager i Pellegrini og har forstærket truppen markant, men lige lidt hjalp det i første runde, hvor man rendte ind en af de bedste præstationer i 1. runde, idet Liverpool kørte holdet over fra start til slut. 4-0 lød de endelige cifre efter en kamp, hvor West Ham ikke fik lov at byde ind med ret meget.

West Ham vil dog gerne være offensivt indstillede under Pellegrini, og det kan gøre opgøret mod Bournemouth ganske underholdende, idet Cherries ligeledes ønsker at spille boldbesiddende, offensivt og med et godt pres. I første runde lykkedes det fint for Bournemouth mod nyoprykkerne fra Cardiff, men det er bestemt ikke sikkert, det bliver så "let" i denne runde.

Bournemouth kan glæde sig over ikke at have nye fravær til dette opgør, og det efterlader klubben næsten skadesfri. På den anden side af kridtstregen må West Ham dog svede lidt over klarheden hos spidsangriberen Arnautovic, der pådrog sig en skade i 1. runde. Han kan nå at blive klar til opgøret og er særdeles vigtig for holdet, men står i øjeblikket som værende tvivlsom.

West Ham - Bournemouth over 2,5 mål til odds 1,95 hos Bwin* (nu faldet til 1,85)

Begge klubber er offensivt indstillede under deres respektive managers, og det kan give et særdeles underholdende opgør. Der er masser offensivt talent på banen, og det bliver især spændende at se matchuppet mellem Felipe Anderson og Bournemouths højrekant, der ikke umiddelbart er den bedste.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Chelsea - Arsenal

Spilles lørdag d. 18/8 kl. 18:30. Se mere info i vores matchcenter.

Et vaskeægte London-opgør blandt topklubberne venter på Stamford Bridge. Begge klubber har inden sæsonstarten fået nye managers og forstærket trupperne, men resultatmæssigt er de to klubber kommet vidt forskelligt fra land.

Chelsea startede yderst solidt og indtager efter 1. spillerunde andenpladsen i ligaen, efter de vandt hele 3-0 over Huddersfield. Sejren skal dog ses i lyset af, at Huddersfield regnes for et af de svageste hold i ligaen, men alligevel formåede at presse Chelsea godt i flere perioder.

Arsenal startede til gengæld med at ligge sig i den nederste halvdel af ligaen efter deres 2-0-nederlag til City. At tabe 2-0 til de regerende mestre og det forventeligt stærkeste hold i ligaen er ingen skam, men i lange perioder virkede det også til, at City (der endda med reserver på banen) kørte på autopilot uden at yde sit bedste. Alligevel formåede Arsenal at vise prøver på nogle af de ting, den nye manager gerne vil have dem til, og i flere situationer lykkedes det også at skabe noget positivt.

Både Chelsea og Arsenal viste i 1. runde spillemæssige ligheder i det, de gerne vil. Begge hold havde et brændende ønske om at spille bolden med korte afleveringer ud fra bagkæden, og begge hold blev af samme grund sårbare, hver gang modstanderen lagde et højt helbanepres. Samtidig kunne man se, at begge klubber også selv forsøgte sig med et meget aggressivt pres og en højtliggende bagkæde, og netop disse ligheder kan gøre opgøret her utrolig underholdende.

Kampen er særligt interessant, fordi den nok vil give et bedre billede af holdenes indbyrdes styrke. I første runde mødte de henholdsvis et bundhold og det absolutte tophold, så resultaterne og spillet her viser ikke ret meget om kvaliteten. Dette bliver dog et opgør mellem to ganske jævnbyrdige hold (forventeligt i hvert fald), og hvad kommer det så til at fortælle os om styrkerne og svaghederne på holdene?

Ift. trupnyheder så kan Chelsea have Hazard klar, efter han er blevet sparet efter VM, hvor han dog kom ind i anden halvleg mod Huddersfield. Derudover har man stadig tvivl om Fabregas, der ligner en mand, der passer godt ind på midtbanen i den nye spillestil, men måske kan få svært ved at genvinde pladsen, efter Kante og Barkley har gjort det godt.

Arsenal havde store problemer på venstreback i seneste kamp, men det problem kan måske være mindsket af, at Maitland-Niles, der spillede positionen, blev skadet. Lichtsteiner erstattede ham i det opgør, men hvis Arsenal er en smule heldige, kan man forvente, at stærke Monreal indtager positionen mod Chelsea, efter han er kommet tilbage fra skade.

Chelsea - Arsenal (+0) 2 til odds 3,40 (nu faldet til 3,25)

Som nævnt kan opgøret her ligne et opgør mellem to meget jævnbyrdige hold - både ift. trupstyrke og taktik. Med nye managers, ny taktik og en ny sæson hos begge hold er det svært at definere, hvem der skal have den klare overhånd, og set i det lys, synes jeg, Chelsea er blevet gjort til for store favoritter.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Burnley - Watford

Spilles søndag d. 19/8 kl. 14:30. Se mere info i vores matchcenter.

Burnley har fået en fin start på sæsonen. Ikke nok med at man hentede et point på en svær udebane i Southampton, men man gjorde det blot tre dage efter, man havde hentet 0-0 i Istanbul i Europa League. Nu skal man så igen i aktion i ligaen, og endnu engang sker det efter, man har spillet afgørende Europa League-kamp blot tre dage forinden. Denne gang er der dog en smule forskel. Både Europa League-kampen og kampen her mod Watford foregår hjemme på Turf Moor, og det sparer immervæk holdet for en hel del rejsetid.

Watford kom også godt fra start i første runde. Man mødte ganske vist ikke ret stor modstand mod Brighton, men opgaven skal alligevel løses, og det klarede Pereyra med først en drømmeflugter, og efterfølgende udnyttede han svagt forsvarsspil til at sikre sejren.

Burnley foretrækker at spille med en dybtliggende forsvarskæde, og generelt er man gode til at holde kæderne meget tæt sammen i en klassisk 4-4-2 eller 4-4-1-1. Det betyder, at rummene, modstanderne kan spille, i er ganske små, og ved konstant kommunikation og indbyrdes forståelse sikrer man dette gennem en hel kamp. Selv er man farlige på omstillinger og dødbolde, og man er generelt god til i sit direkte spil at få afsluttet angrebene, så de ikke bare "løber ud i sandet".

Overfor Burnley står Watford, som har haft Javi Gracia i spidsen siden midten af sidste sæson. De seneste sæsoner har Watford ofte været et underholdende hold at følge med mange mål i deres kampe, men det skal være slut med Gracia, der generelt forsøger at sætte sit hold op til at forsvare godt, positionere sig klogt og først derefter forsøge at spille fremad. Det lykkedes blandt andet rigtig fint i første kamp mod Brighton, hvor man ikke tillod udeholdet mange chancer.

Spillestilen hos de to hold, med primært fokus på det defensive, taler derfor ikke for, at vi får en målrig kamp. Det forventer markedet da heller ikke, så spørgsmålet er, om det overhovedet er der, værdien ligger gemt?

I forhold til trupnyt bliver det lidt en tricky kamp, da Burnley som nævnt spiller Europa League, og her kan der opstå nye fravær. Watford kan glæde sig over at have Chalobah og Deulofeu klar til opgøret, og de har generelt et spændende hold med mange offensive profiler.

Spiltanker: Jeg forventer et afventende opgør her, men det gør hele markedet også, og odds på under er i hvert fald ikke interessante i min bog. Det kan sagtens ende med, at Watford skal tage initiativet, men det var også tanken omkring Southampton mod Burnley på hjemmebane, og sådan gik det slet ikke. Jeg afventer kort- og hjørnesparkslinjer, inden jeg begiver mig ud i noget på denne kamp. Det forventes, at markedet lukker op for disse linjer onsdag, mens toneangivende, licensløs bookmaker først plejer at komme på 1-2 dage før kampstart. Når det sker, vil artiklen her selvfølgelig blive opdateret, og der vil komme en kommentar i forumtråden.

Edit 15/08. Spilforslag:

Burnley - Watford over 10,5 hjørnespark til odds 2,00 hos Bet365*

Begge hold vil helst spille med dyb organisation og direkte bolde. Det kan byde på et opgør hvor bolden hurtigt kommer frem til begge felter, og da begge hold også foretrækker at få afsluttet deres angreb gennem indlæg eller langskud, kan det hurtigt medføre en masse hjørnespark. I første runde gik begge holdenes kampe en del over linjen.

Manchester City - Huddersfield

Spilles søndag d. 19/8 kl. 14:30 og vises på TV3 Max. Se mere info i vores matchcenter.

Manchester City startede med at møde Chelsea i Community Shield og Arsenal i 1. runde. Umiddelbart lyder det som en hård start, men det lignede, at City satte opgørene på "cruise control" og roligt og sikkert kørte deres modstander over. Og det endda med flere reserver på banen i begge kampe. City ser således skræmmende gode ud, når de med reserver og uden at give sig fuldt ud, alligevel kan slå de øvrige tophold så sikkert.

Huddersfield så ganske vidst gode ud mod Chelsea i 1. runde, hvor de forsøgte sig med et højt presspil, der til tider virkede. Problemet for Huddersfield er, at det var på hjemmebane, (hvor man normalt er meget bedre end ude), og at det var et Chelsea-hold, der endnu ikke er helt komfortable i deres spil efter managerskifte... Og så selvfølgelig at man tabte 0-3.

Det er svært at se, hvordan denne kamp skal blive andet end en storsejr til The Shark Team - og så alligevel. For hvis man kigger på resultaterne fra de indbyrdes møder i sidste sæson, så formåede Huddersfield faktisk at hente uafgjort 0-0 her på banen, og blot tabe med en enkelt på hjemmebane. Det hører selvfølgelig med til historien, at City allerede havde vundet mesterskabet i 0-0-kampen, og at Huddersfield var spillet helt ud af banen i begge opgør, men resultaterne er ikke desto mindre positive for den lille klub.

Spiltanker: Manchester City skal med rette være kæmpe favoritter her, men er det alligevel overdrevet, at man kan få odds 1,80 på Huddersfield +3 asian? Blot tre gange siden oprykningen har de tabt med mere, og de tabte ikke med så meget i en eneste af kampene mod City sidste sæson. Problemet er, at City hele otte gange sidste sæson leverede en sejr på mere end tre mål, og rammer de først dagen og giver sig fuldt ud, kan de også køre Huddersfield helt over. Jeg er dog ikke helt så sikker, for der kan også hurtigt blive slappet af. Jeg afventer dog alligevel og ser, hvordan markedet åbner ift. kort og hjørnespark, inden jeg bevæger mig ud i et spil. Når det sker, vil artiklen her selvfølgelig blive opdateret, og der vil komme en kommentar i forumtråden.

Edit 15/08. Spilforslag:

Manchester City - Huddersfield under 3,5 kort til odds 1,85 hos Bet365*

Manchester City er voldsomme favoritter til dette opgør, og det er svært at se at Huddersfield skal kunne yde megen modstand. Hvis det forløber som forventet at City hurtigt bringer sig sikkert foran, kan det betyde at tempoet i kampen vil falde, City vil kontrollere med rolig possession og begge hold vil falde i intensitet og aggressivitet for at undgå skader mm. Sidste sæson gik 1 af de to indbyrdes opgør under linjen, og i dette opgør passer Marriner fløjten, og han er normalt ikke en der hurtigt griber til lommen.

Brighton - Manchester United

Spilles søndag d. 19/8 kl. 17:00 og vises på TV3 Max. Se mere info i vores matchcenter.

Brigton startede med et ganske sikkert nederlag til Watford, hvor man ikke formåede at skabe store chancer. Der skulle ganske vist en indøvet dødbold til, før Watford fik åbnet kampen, men generelt havde Brighton ikke meget at skyde med, og defensivt var man flere gange ude af position.

Manchester United leverede ikke en indsats meget bedre end Brightons - eller jo, det gjorde de, men stadig langt under forventet niveau. Man overlod initiativet til Leicester, men formåede alligevel at hente en 2-1-sejr - blandt andet ved hjælp af et meget tilfældigt, tidligt straffespark.

Begge hold kommer således ind til opgøret her uden at have været sprudlende offensive, men det betyder ikke nødvendigvis, at kampen bliver lavtscorende. Brighton nyder normalt god opbakning hjemme og spiller bedre af den grund, men samtidig var deres forsvar så ringe i 1. runde, at Uniteds stjernespiller bør kunne udnytte det til at skabe en masse chancer - hvis altså de spiller bedre end mod Leicester.

Brighton er til kampen formentlig uden højrebacken Saltor, der blev skadet i seneste kamp, men ellers skulle man have de fleste klar - inklusive Izquierdo, der blev holdt ude af første runde, fordi han var med til VM i sommer.

United har også en del spillere, der har været til VM, men selvom Mourinho oprindeligt havde sagt, at han ville give dem de første tre kampes ferie, så kunne han alligevel ikke undlade at bruge nogle af stjernerne i første kamp. Man kan således forvente, at de fleste er klar til opgøret her - omend man stadig har nogle skader til vigtige folk.

United holder rent bur til odds 2,20 hos Betfair Sportsbook*

Mourinho og United er måske ikke sprudlende i det offensive spil og mangler et par af deres vigtige spillere. Men er der én ting. Mourinho kan, så er det at sætte sit hold solidt op, så man ikke indkasserer mål, og så er der altid en chance for at vinde kampen. Brighton så enormt tandløse ud i første runde mod en modstander, der på papiret er langt svagere defensivt end United, så de kan få det overordentligt svært ved at komme til chancer her - uagtet at de er på hjemmebane. Og kommer de endelig til chancer, skal de jo så også lige passere De Gea.

Crystal Palace - Liverpool

Spilles mandag d. 20/8 kl. 21:00 og vises på TV3+ . Se mere info i vores matchcenter.

Liverpool var det hold, der kom klart bedst fra start i den første runde af Premier League. Ikke blot vandt de 4-0 og lagde sig på førstepladsen i ligaen, men nok så imponerende startede de bare ud, som om de aldrig havde holdt pause. De leverede deres velkendte høje presspil, de var gode på bolden, de var enormt dynamiske, og med Van Dijk så man også yderst solide ud defensivt. Kan de holde det niveau, kan Palace få det ganske svært.

Netop Crystal Palace kom også godt fra start - dog mod en modstander af en helt anden type end Liverpool. Man mødte nemlig oprykkerne fra Fulham, der egentlig gik friske til opgaven, men som i sidste ende måtte strække våben mod Eagles' bedre chancer.

Sidste sæson, efter Hodgson overtog i Palace, var det helt tydeligt, at det var hjemmebanen, der skulle gøre holdet stærkt, og i anden halvdel af sæsonen lignede Selhurst Park da også et fort. Palace tabte ganske vist her på banen mod netop Liverpool med 1-2, men det var en kamp, hvor Palace spillede sig rigtig godt ud af Liverpools pres og sagtens kunne have fået point med fra opgøret.

Palace har under Hodgson den fordel, at man er komfortable i en spillestil, der minimerer effekten af Liverpools aggressive pres. Palace er nemlig dygtige til - så snart de får bolden - at slå bolden henover Liverpools første pres, og så er man pludselig i gang med en god omstilling fremfor at være ved at spille sig selv i problemer på egen banehalvdel. Liverpool er blevet bedre på bolden og langt bedre defensivt, efter man hentede Van Dijk, men er det nok til, at man skal være så overvældende favoritter på udebane?

Crystal Palace - Liverpool 2 til odds 1,47 hos Unibet*

Når jeg nu lige lige talt om det positive ved Hodgsons taktik mod Liverpool, er dette bet så forkert? Nej, jeg mener faktisk, at oddset her er lige omkring værdi på Liverpool-sejren. Da de to klubber mødtes her på banen i sidste sæson, lukkede oddset på Liverpool i 1,51 hos toneangivende, licensløs bookmaker - og det på trods af, at man stillede uden en kreativ midtbane, og man kort tid efter skulle spille afgørende Champions League-semifinale, som man satsede alt på.

Nu er man kommet rigtig stærkt fra start, man har masser kreativitet på banen, og det er svært at se, hvordan Palace skal kunne skabe store chancer. I den anden ende af banen er det til gengæld forholdsvis let at forestille sig, hvordan Liverpools dynamiske offensiv skal skabe chancer mod et tungt Palace-forsvar.

Hold øje med tråden til denne artikel, hvor der løbende vil blive opdateret med flere spilforslag, efterhånden som markedet åbner for flere spiltyper, og hvor der generelt forhåbentlig vil komme gang i en enormt spændende debat. Der skal i hvert fald herfra lyde en stor opfordring til alle om at komme med inputs, kritik, korrektioner, spilforslag mm.

Ift. spilforslag i artiklen her gøres det opmærksom på, at odds var repræsentative på tidspunktet, da artiklen blev skrevet, og selvfølgelig kan have ændret sig siden.

For yderligere info om den ny Premier League-sæson kan der desuden med fordel bruges lidt tid på at læse denne sæsons store optakt, der gennemgår samtlige Premier League-klubber.

Læs første del af optakten her.

Læs anden del af optakten her.

Tips og resultater fra sidste runde:

Man U - Leicester over 2,5 mål (odds 2,05): Vundet
Tottenham(-1 asian) - Newcastle hjørnespark (odds 1,80): Vundet
Tottenham - Newcastle 1 (odds 2,10): Vundet
Bournemouth - Cardiff 1 (odds 2,00): Vundet
Fulham - Crystal Palace  DNB 2 (odds 2,25): Vundet
Huddersfield - Chelsea over 2,5 mål (odds 2,05): Vundet
Watford - Brighton 1(kortspil) (odds 3,10): Tabt
Wolves - Everton over 2,5 mål (odds 2,25): Vundet
Liverpool - West Ham over 3 mål (asian) (1,91): Vundet
Southampton - Burnley 1 (odds 1,93): Tabt
Arsenal - Man City 2 (odds 2,02): Vundet

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag:

Hitrate: 9 af 11
Units: + 7,43
Tbp: 167 %