Tech-milliardærerne Elon Musk og Mark Zuckerberg er fløjet i totterne på hinanden på de sociale medier og aftalt at mødes i en ´cage fight´. Men bliver kampen virkelig gennemført? Se bookmakernes odds for den usædvanlige MMA-slåskamp mellem de to excentriske rigmænd.

Hvem skulle have troet at årets største fight night vil være en kamp mellem Elon Musk og Mark Zuckerberg?

Men der er øretæver i luften efter nyheden om Facebook-grundlægger Mark Zuckerberg vil lave en konkurrent til Twitter. Det sendte Tesla- og Twitter-kongen Elon Musk til at kaste sig over tasterne og straks var Mark Zuckerberg inviteret til en omgang i MMA-buret.

Mark Zuckerberg var ikke længe om at acceptere udfordringen ved at poste kommentaren: "Send me location". Og da Musk, så kom på banen med svaret: "Vegas Octagon", så mangler vi blot at få sat dato på kampen.

Men skal to af verdens rigeste mænd virkelig afgøre deres tech-rivalisering i en MMA-cage fight? Bookmakerne virker til at være sikre på, at der bliver en kamp mellem Musk og Zuckerberg og de har åbnet odds for kampen.

Odds på Mark Zuckerberg mod Elon Musk

Bookmakerne har ikke overraskende den yngre Mark Zuckerberg som storfavorit til at vinde. Udover at styre Facebook, så har den 39 årige Zuckerberg også deltaget i flere Jiu-Jitsu-turneringer og bør have en fordel mod den 12 år ældre Musk.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Mark Zuckerberg 1,14
Elon Musk 4,50

Hos den danske bookmaker Bet25 har de også Mark Zuckerberg i favoritrollen, men de vurdere, at det kan blive en mere jævnbyrdig kamp. Man skal ikke helt afskrive Elon Musk, der er gået i intensiv MMA-træning for at blive klar til at møde Zuckerberg.

Mark Zuckerberg: odds 1,45 hos Bet25
Elon Musk: odds 2,55 hos Bet25

Der har måske også skabt lidt mere respekt for Elon Musk i Bet25-lejren efter det kom frem, at Twitter-ejeren har et snedigt trick i ærmet. Musk planlægger nemlig at benytte ´The Walrus´, hvor taktikken går ud på at blive liggende ovenpå modstanderen.

FAQ: Spørgsmål og svar om Zuckerberg vs. Musk

Her samler vi spørgsmål og svar om den kommende kamp mellem Musk og Zuckerberg.

🔎 Hvor finder kampen mellem Zuckerberg og Musk sted?
Scenen for Zuckerberg vs. Musk er endnu ikke klar. Det hælder dog til, at kampen arrangeres i Las Vegas.

🔎 Hvem er favoritterne til at vinde mellem Zuckerberg og Musk?
Ifølge bookmakernes odds så er Mark Zuckerberg favorit. Hos Nordicbet* har de vurderet, at Zuckerberg har omkring 80 % chance for at vinde.

🔎 Hvor kan jeg spille på Zuckerberg vs Musk?
Nordicbet* og Bet25 er i øjeblikket det eneste licensbookmakere, der tilbyder odds på Zuckerberg mod Musk.

🔎 Hvorfor skulle Zuckerberg og Musk slås i en MMA-ring?
Det hele startede med et Twitter-skænderi, ​​der nu er ved at udvikle sig til, at MMA-kampen bliver en realitet.