På onsdag gælder det VM-kvartfinalen for Danmarks vedkommende, hvor værtsnationen Egypten er modstanderen. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Danmark har imponeret ved dette VM med seks sejre ud af seks mulige, og selvom en lille håndfuld af modstanderne indtil videre ikke har været af prangende kvalitet, så viste mandagens storsejr på 38-26 mod Kroatien, hvorfor de danske håndboldherrer regnes blandt favoritterne til at tage guldet. Danmarks trup har kvalitet hele vejen rundt, hvilket kom til udtryk mod et kroatisk mandskab, der var pisket til sejr for at gå videre. Den var de ikke i nærheden af at få. 


Danmark og Egypten mødte også hinanden ved VM for to år siden, hvor Danmark som bekendt vandt VM-guld for første gang på herresiden. Dengang mødtes de i mellemrunden, og her vandt Danmark med 26-20. 

Få et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til VM i håndbold
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerede bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar klokken 23.59
  • Du kan kun benytte tilbuddet én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsvæddemål for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra håndbold-VM
  • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Odds på Danmark - Egypten

Herunder finder du de bedste odds på VM-kvartfinalen mellem Danmark og Egypten. For første gang ved dette VM spiller Danmark ikke klokken 20.30, men i stedet allerede klokken 17.30. Du kan se kampen direkte på TV 2 eller TV 2 Play. Det er også muligt at livestreame kampen gratis. Læs mere om det her

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,33
Uafgjort 13,50
Egypten 5,50
Hvem vinder kampen (Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-3,5) 1,90
Egypten (+3,5) 2,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 53,5 mål 1,95
Under 53,5 mål 1,96
Over 54,5 mål 2,15
Under 54,5 mål 1,75

Odds er senest opdateret tirsdag den 26. januar klokken 11.00.

Som det fremgår af oddstabellen ovenfor, er Danmark favoritter til at gå videre til semifinalen. Egypterne har aldrig slået Danmark, men tilbage i 2008 lykkedes det dem at få uafgjort mod Danmark ved OL i Beijing. Seneste møde vandt Danmark som nævnt med 26-20 ved VM i 2019. 

Mod Kroatien var Mads Mensah banens bedste, og TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard kvitterede da også med flotte ord og topkarakter til Flensburg-Handewitt-spilleren. 

Bent Nyegaard skrev følgende om Mensahs præstation: 

- Kampens suverænt bedste spiller. Det er ikke bare noget af det bedste, jeg har set Mads Mensah spille - det ER det bedste. Hans skudvarianter var helt suveræne. Jeg er nødt til at fremhæve hans underhåndsskud i øverste hjørne.

- Alle ved, at han har erfaring, men selvom han har spillet 141 landskampe, synes jeg, at det her bærer præg af, at han stadigvæk er i udvikling. Han var så velorganiseret og timingssikker, som jeg sjældent har set.

- Mads Mensah spillede 37 forrygende gode minutter. At han dækker godt op, ved alle. Men det her var virkelig organisation på højt niveau med Holm og Øris i angrebet. Og det var ligegyldigt, om kroaterne dækkede 6:0 eller deres frygtede 5:1 – han var hele tiden et skridt foran.

- Det lover godt for Mads Mensah ved VM. Han har arbejdet med Nikolaj Jacobsen rigtig mange gange og har før fået chancen som spilstyrer, men det her var helt ekstraordinært og har givet ham uanede mængder selvtillid.

Også landstræner Nikolaj Jacobsen fik topkarakteren 6 af Bent Nyegaard. 

Stor ros fra landstræneren

Landstræner Nikolaj Jacobsen havde efter kampen masser af roser til sine spillere ovenpå den flotte sejr mod Kroatien. 

- En kæmpe buket roser til spillerne i dag. Det er en svær kamp, fordi vi jo ikke har det store på spil. At spille så koncentreret, fokuseret og spille, igen, rigtig god håndbold, det er ikke nemt i sådan en kamp her.

- Når jeg også tænker på de udfordringer, vi har lige nu med det ene og det andet, så er det endnu mere imponerende. Så en kæmpestor ros til spillerne for en mandfolkepræstation i dag, lød det fra Nikolaj Jacobsen til DR.

Niklas Landin fik efter kampen endelig overrakt prisen som verdens bedste håndboldspiller 2019 - en hæder, han officielt fik tilbage i sommeren 2020. Landin måtte dog udgå af kampen mod Kroatien efter 22 minutters spil, da han skadede sit ben i et sammenstød med Emil Jakobsen og en kroatisk spiller. Heldigvis kunne Landin selv gå fra banen, men han lagde ikke skjul på, at han i situationen var bekymret.

- Han går på ydersiden og får skudt, og så får han trukket Emil med ind, og han rammer så mit standben, der bliver overstrukket den forkerte vej.

- Det var det knæ og ben, som jeg er blevet opereret i tidligere på sæsonen. Så det er klart, at min første tanke var, at det var noget rigtigt lort, fortalte Niklas Landin efter kampen til DR.

Mikkel Hansen har ikke spillet siden kampen mod Qatar, men Nikolaj Jacobsen siger, at den danske stjerne med stor sandsynlighed kommer på banen mod Egypten.

- Jeg anser det ikke for sandsynligt, at han ikke spiller. Det er jeg ret sikker på, fortalte Jacobsen på et online pressemøde tirsdag formiddag.

Hovedpersonen selv har døjet med maveproblemer på det seneste, men han fortalte tirsdag morgen, at han havde haft en god nats søvn.

- Det er væsentlig bedre. Jeg har i hvert fald sovet hele natten for en gangs skyld. Det var en fornøjelse at vågne af ens alarm og ikke ens indre alarm. Så jeg er vel i forholdsvis godt humør her til morgen, lød det fra Mikkel Hansen.

Nikolaj Jacobsen regner med at kunne benytte sig af alle sine spillere til kvartfinalen, omend flere spillere stadig døjer med dårlig mave. 

- Lige nu er status egentlig ganske fint på truppen rent fysisk. Men der er stadig meget rumlen i maven. Der er stadig mange, der har dårlig og tynd mave, fortæller landstræneren.

Gratis Danmark - Egypten livestream

Hvis du er på udkig efter et gratis livestream til Danmark - Egypten, er det nemt at finde. Det kræver blot, at du har en konto hos enten Bet365* eller Unibet*. Hvis ikke du har en konto, er det ligeledes nemt at få. Du skal bare følge de trin, der vises på din skærm.

Livestream Danmark - Egypten gratis hos Bet365


For at kunne se Danmark - Egypten, skal du have penge på din konto. Det er dog nok at have bare én øre stående, og så kan du se kampen gratis. Du behøver ikke at spille på kampen for at se med, men det kræver som nævnt, at du har minimum én øre på din bettingkonto, for at du kan se Danmarks kvartfinalekamp. Minimumsbeløbet for indbetaling er på 50 kroner hos Bet365*, mens beløbet er 40 kroner hos Unibet*