Champions League-bolden ruller atter igen fra den 7. august, og vinderen skal findes inden for bare 17 dage. BetXpert giver dig her de højeste odds på vinderen af årets Champions League-turnering. 

Real Madrid har vundet turneringen hele 13 gange, hvilket gør dem til det hold, der har vundet turneringen suverænt flest gange. Herefter følger den sovende kæmpe AC Milan med syv titler, Liverpool med seks og Bayern München med fem. Sidstnævnte er ifølge mange et godt bud på en vinder i år. 

Spil på Champions League hos Bet365 

De forsvarende mestre fra Liverpool røg ud af Champions League den 11. marts efter forlænget spilletid. Det var faktisk på dagen, hvor Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. Samtidig var der 52.267 tilskuere på plads på Anfield for at overvære ottendedelsfinalen mellem Liverpool og Atlético Madrid. Det skulle så også vise sig at blive den sidste Champions League-kamp i næsten fem måneder. Nu er pausen endelig forbi, og årets Champions League-vinder skal findes i august måned i et anderledes format, end vi er vant til fra Champions League. Fra kvartfinalerne bliver alle kampe spillet i Portugal i et slutrundeformat, hvor der kun er én knockoutkamp. 

Odds på Champions League-vinderen

Herunder kan du se de højeste odds på, hvilket hold der vinder Champions League 2019/2020. 

Hvem vinder Champions League? Højeste odds Bookmaker
Manchester City 4,40
Bayern München 4,65
PSG 6,00
Atletico Madrid 10,00
Barcelona 11,00
Atalanta 11,00
RB Leipzig 17,00
Juventus 19,00
Real Madrid 26,00
Napoli 76,00
Lyon 101,00
Chelsea 251,00

Odds er senest tjekket torsdag den 6. august klokken 12.30.

Som det fremgår af oddsene, er Manchester City og Bayern München blandt bookmakernes største favoritter til at vinde den så eftertragtede pokal med de store ører. PSG og Atletico Madrid følger derefter, og hvis du undrer dig en smule over det, har det formentlig noget at gøre med den forholdsvist 'nemme' vej, der er til finalen. PSG skal op imod Atalanta, mens Atletico møder RB Leipzig. Vinderen af de to kvartfinaler bliver nemlig parret i semifinalen. 

Bliver det i år for City?

Manchester City har i de senere år været udråbt til at være blandt favoritterne til at vinde Champions League, men de har endnu til gode at stå i en Champions League-finale. Semifinalen tilbage i 2016 er stadig det længste, Manchester City er kommet i turneringen. Dengang tabte man til Real Madrid med samlet 1-0 på et selvmål af Fernando. Netop Real Madrid er også Citys modstander i ottendedelsfinalen. Madrilenerne gæster Etihad Stadium fredag aften i returkampen. 

City har et ganske fint udgangspunkt, og de er da også favoritter til at gå videre, men man skal aldrig udelukke Real Madrid og især ikke i øjeblikket, hvor de har vist stor vindermentalitet i Spanien og vandt ti ud af de sidste 11 kampe i La Liga og dermed sikrede sig klubbens 33. mesterskab. 

Skulle Manchester City gå videre, venter der et semifinaleopgør mod enten Juventus eller Lyon.

De seneste ti års vindere af Champions League

2010: Inter
2011: Barcelona
2012: Chelsea
2013: Bayern München
2014: Real Madrid
2015: Barcelona
2016: Real Madrid
2017: Real Madrid
2018: Real Madrid
2019: Liverpool

Du kan se alle Champions League-kampe på Viaplay og TV3+ samt TV3 Sport.