Nye arrestationer - bl.a. af Lazio-anfører Mauri - i sagen om aftalt spil i italiensk fodbold (Calcioscommesse). Mistænkt er også Juve-træner Conte og landsholdsspiller Criscito...

Den store sag om aftalt spil i italiensk fodbold – den såkaldte Calcioscommesse - fik endnu et dramatisk kapitel tidligt i morges da italiensk politi arresterede 19 personer, herunder Lazio-anfører Stefano Mauri og en række andre fodboldspillere fra forskellige klubber.

Flere markante anholdelser kan være på vej; i hvert fald er politiet i færd med at undersøge mistanker mod blandt andre Genoa-midtbanemand Sculli, Juventus-træner Conte, ex-forsvarsspiller Kaladze og Zenit Skt. Petersborg-venstrebacken Criscito.

Sidstnævnte befinder sig lige nu i den italienske EM-lejr. Fælles for Kaladze og Criscito er at de spillede for Genoa i sæsonen 2010/11. Conte er under mistanke fordi han var træner for Siena i 2010/11.

Det er nemlig kampe fra dén sæson der lige nu er ved at blive undersøgt. Politiet mener således at have tunge indicier på at Lazio-Genoa (4-2), Lecce-Lazio (2-4) og Novara-Siena (2-2) var udsat for aftalt spil.

Calcioscommesse begyndte at rulle i august sidste år, og i december blev blandt andre Atalantas Cristiano Doni anholdt.

Kilde: Den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport