Hvad skete der i uge 21? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

21/5: Bookmakere betaler skatteregning for spansk licens

Både bwin*.Party, Sportingbet, Betfair* og 888 har indvilliget i at betale en skatteregning med tilbagevirkende kraft til de spanske myndigheder. Regningen, der lyder på henholdsvis €33 millioner, €17 millioner, "ikke mere end €10 millioner" og €7,9 millioner, skulle sikre selskabernes indtog på det lukrative spanske marked.

Læs mere herherher (betalingssite) og her

21/5: Fransk fodbold går online

Organisationen bag den franske Ligue 1 har solgt digitale rettigheder til Dailymotion.com, L'Equipe.fr og YouTube, der i de næste fire år kan tilbyde mål, highlights og interviews fra den bedste franske liga.

Læs mere

21/5: Traditionel sportsbook fra betfair* nærmer sig launch

Spillebørsen er næsten klar med en almindelig form for sportsbook, der skal holde fast i de kunder der ønsker at spille hos en mere traditionel bookmaker. I øjeblikket gennemgås de sidste tests og sportsbooken forventes sat i søen inden EM.

Læs mere

To dage senere blev det så launchet - om end i første omgang kun for britiske kunder.

Læs mere (betalingssite)

21/5: Betfair* udgiver EM2012-app til iPhone

Spillebørsen har netop udsendt en app der klæder brugeren godt på til den kommende slutrunde. Med appen kan man granske kampoptakter, holdguides, liveupdates og selvfølgelig placere bets på kampene.

Læs mere

Få dage senere var Betfair* også klar til at launce en EM2012-app til Facebook

Læs mere (betalingssite)

21/5: Gevinst til odds 2743 på dansk 2. division

En heldig og/eller dygtig tipper så bort fra Champions League og Mikkel Kessler, da han sidste lørdag satsede på otte kampe fra den danske 2. division og så kuponen gå hjem til et samlet odds på 2743,4.

Læs mere

23/5 Spillebørser på vej i Italien

Italien har fået grønt lys af EU til at ændre landets spillelov, så spillebørser kan få licens. Loven ventes på plads om 3-5 måneder. Indtil videre er det dog kun Betfair* og Microgame (der samarbejder med Betdaq-operatøren Global Betting Exchange) der har udtrykt interesse for at søge italiensk licens.

Læs mere (betalingssite)

24/5: Odds 300 på FCN-triumf

75% af alle spil på den danske mester blev hos Betfair* sat på FCK - men undervejs var odds på FCN-triumfen helt oppe og runde odds 300.

Læs mere

Hos Danske Spil hev kunder et overskud på 700.000 kroner hjem på spil på FCN som mester.

Læs mere

25/5: Bet365* sikrer sig French Open-sponsorat

Når gruset i Paris i de kommende uger danner rammen om French Open bliver det med Bet365* som sponsor for tv-udsendelsen.

Læs mere (betalingssite)

25/5 Licenssystem på vej i Australien

Australske medier har fået fat i lækkede dokumenter der viser at den australske regering har sat gang i en proces der skal føre til regulering af online-betting via et licenssystem. Tidshorisonten siger 6-12 måneder.

Læs mere (betalingssite)

25/5 Fire nye licenser tildelt i Schleswig-Holstein

Den tyske delstat Schleswig-Holstein har givet spillelicens til fire online-bettingselskaber: Bet365*, bwin*.party, bet-at-home og Tipico. Dermed er antallet af licens-selskaber oppe på syv (i forvejen havde Betfair*, myBet og den tyske spiloperatør Die NordwestLotto fået spilletilladelse).

Læs mere

25/5 New Jersey på vej til at legalise online-betting

Guvernør Chris Christie regner med at kunne åbne for online-betting i efteråret.

Læs mere (betalingssite)

25/5 Pinnacle får Alderney-licens

Bookmakeren Pinnacle Sports der hidtil kun har haft licens i Curaçao, har nu også fået licens på Alderney, en af de (selvstændige) britiske kanaløer. Ifølge Pinnacles marketingdirektør Aly Lalani, har firmaet dermed fået et "perfekt springbrædt til at få flere europæiske kunder".

Læs mere (betalingssite)