Spillemyndigheden har i den forgangne uge ajourført deres liste over danske licenshavere. Ny på listen er maltesisk baserede Tipico, som dermed må forventes at lancere i Danmark i nær fremtid.

Tipico er etableret i 2004 og er godt etableret især på de tysktalende markeder. Selskabet har over 750 spillebutikker i Tyskland, og erhvervede for nyligt en licens i Schleswig-Holstein sammen med bl.a. bwin* og Bet365*.

Generelt ligger Tipico pænt på tilbagebetalingen i forhold til markedet. Hvorvidt Tipico i den danske version vil køre med en anden tilbagebetaling end på den internationale version er uvist, men lige nu ligger de med 94-96% på 1X2-odds på EM-kampene, hvilket er i den pæne ende af feltet.

Pt. kører den internationale version af Tipico med en signup bonus på 100% op til 100 Euro, og det må forventes at en lignende bonus vil finde vej til de danske kunder.

Timingen af den danske licens vækker en vis forventning om at Tipico planlægger en dansk lancering i forbindelse med EM-slutrunden. BetXpert holder naturligvis øje med udviklingen og vil forsøge at få en mere præcis lanceringsdato fra Tipico.