Nyeste skud på stammen på BetXperts eksperthold er CS:GO-eksperten EaglesSB, der efter en elendig start har formået at skabe overskud som brugertipper.

EaglesSB har siden marts været brugertipper på BetXpert, og de første dage genererede han et ganske pænt resultat, men herfra pegede pilen i den grad nedad. De næste 26 spil bød blot på fem pletskud, og dermed havnede EaglesSB langt nede i hullet.

Trods modvinden holdt EaglesSB fast i sin strategi, og efter 107 brugertips kan han nu fremvise en tilbagebetalingsprocent på 101. Med tanke på starten, der bød på en tilbagebetalingsprocent på 67 i marts, er det ganske stærkt opnået med en TBP på 113 i april og 123 i maj.

EaglesSB’s evne til at holde fast i sin strategi, trods den negative varians, og hans solide blik for de gode spil i CS:GO har nu sikret ham en eksperttitel på BetXpert.

“Jeg startede hos Betxpert som brugertipper, og min start var hård. Men jeg har egentlig været rimelig selvsikker på mine evner som bettor indenfor CS:GO. Så jeg håbede selvfølgelig på, den dårlige stime ville vende. Der gik så lidt længere tid end forventet, men alle rammer en nedtur eller varians på et eller andet tidspunkt. De gode kommer også ud af den, og jeg håber da, at jeg kan fortsætte den gode "stime" jeg er inde i nu,” siger EaglesSB.

Går gerne efter de lidt højere odds

EaglesSB har især blikket rettet mod de odds, der ikke indikerer en åbenlys favorit, men måske nærmere en, ifølge bookmakerne, underdog.

“Mine tips ligger gerne i den høje ende, da jeg mener, bookmakerne tit overser en masse oplagte ting. Så kan man udnytte dette og få et godt odds med god value ud af det, så hopper man jo gerne på. Der er ingen tvivl om, at jeg har flere bets over odds 2, end jeg har odds til 1.7. Jeg synes tit, markedet har rimelig godt styr på de kampe, hvor kampen er meget lige rent oddsmæssigt. Det kunne være odds 1.8 til 1-tallet og 1.95 til 2-tallet. Noget i den dur,” lyder det fra EaglesSB.

“Men tager man så Liquid mod Furia, hvor Liquid er kæmpe favorit, sidder jeg som CS-interesseret og tænker: ”Hvor tabte markedet lige sutten henne?” ”Eller er det mig som bettor, der skulle have sovet en time mere?” Jeg var selv på Furia-sejr i et bet inde hos Betxpert til 2.62. Det sad sikkert i skabet. Der var det et Liquid-mandskab i spillekrise mod et Furia-hold, der spiller bedre end aldrig før. Sådanne kampe kan altid udnyttes, og oddset vil altid følge med.”

“Det kommer også an på, hvordan jeg har en edge i forhold til bookmakerne. Jeg mener, at de (bookmakerne, red.) for tit kigger på verdensranglisten. Her er det min klare opfattelse, at bookmakerne kigger på, hvilket hold der på papiret er bedst, hvordan blev sidste kamp, da de mødtes og så videre.” 

”Jeg tror ikke, de ”graver” nok i tingene. Har der for eksempel været et tweet, hvor Stewie2k skriver: "Vi spiller bare ikke godt for tiden, moralen er helt i bund" eller lignende. Og de så møder et Furia-mandskab, der har spillere, som på dagen er mindst lige så gode som Liquids, samt de har vundet otte ud af deres seneste ti kampe, jamen der mener jeg, bookmakerne er for langsomme til at reagere.”

”Det kan selvfølgelig også klinge lidt hult, at jeg sidder som ene mand og kritiserer, hvordan bookmakerbranchen laver deres arbejde forkert eller på en ikke-tilstrækkelig måde. Det ændrer dog ikke på, at jeg mener, at oddset for ofte bliver sat en kende for højt på underdoggen. Dermed er der gode værdispil at finde her. Mit syn herpå afspejler sig nok også meget godt af de 107 tips, jeg har som brugertipper, samt de omkring 140 tips, jeg har lagt op i "CS-tråden".

Har spillet med de store

EaglesSB har gennem længere tid haft stor interesse for CS:GO, også længe før det reelt blev til CS:GO.

“Nu er jeg jo af den gamle skole, hvor man startede med Counter-Strike 1,3/Half-life, som så blev det 1,5, 1,6 og op til, hvor vi er nu. Selv har jeg spillet lidt hygge-CS med drenge som Karrigan og Zonic, som de fleste kender, samt andre "store navne." Det har dog kun være i lidt mix. Har aldrig spillet på højere plan, men min interesse har altid været der,” siger EaglesSB.

“Den dag i dag holder jeg mig opdateret gennem en masse kontakter, jeg har fået igennem tiden. Jeg har kontakt til aktive spillere, aktive coaches og castere fra andre lande. Jeg sparrer blandt andet en del med nogle castere fra Australien og England samt et par CS-kyndige fra Danmark. Når det munder ud i, at jeg kan hoppe på et godt odds, fordi jeg ved noget, som en bookie måske ikke ved, ser det selvfølgelig meget tilfredsstillende.”

“Har selv tjent penge på CS:GO siden 2018 med plus hvert år. Dog har det været med forskellige strategier. Så kørte jeg lidt units-system, så gik jeg over til flatbetting, så bettede jeg en masse live, da jeg synes, markedet reagerer lidt for meget, på grund af et hold tabte første map og så videre. Så der fandt jeg tit gode odds med værdi i.”

”Jeg har spillet, siden jeg var 15 år og gik på efterskole. Det var, som de fleste starter, tror jeg. Lidt småpenge på et par kampe. Så blev man lidt ældre og bettede på en masse tosset, fordi man jo mente, man vidste alt om alt og ingenting. Jeg havde også en periode på en del år, hvor jeg slet ikke spillede, men blev så bevidst om, at jeg faktisk havde en god mulighed for at tjene nogle penge på min interesse gennem mange år. Her er vi fremme ved 2018.”

Vi glæder os til at følge EaglesSB, der supplerer tfjendbo og eZo som CS:GO-eksperter, hos BetXpert.